Majstra

Rob Hendriks

Alles netjes en korte levertijd.

Niet

André Bouman

Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en die is heel positief

zeer snelle en correcte levering en goede service

geen gaat zo door

evert nap

Na bestelling werd deze binnen twee dagen bezorgd

reageren vlot op vragen via de mail

Jake McKay

Ik heb meerdere spullen bij Majstra gekocht en in iedere gevallen ben ik ruime tevreden. Prijs/kwaliteit is nergens te verbeteren.

Klanten service is top. Altijd een snel antwoord op een vraag en altijd behulpzaam.

geen voorstellen

Sieb Spoelstra

Zeer positief. Ik kocht iets wat een beetje tegenviel. Na nee mailtje kon ik het zo retour zenden en in no time mijn geld weer terug.
Uitstekende service.

Probleemloos retourneren als het niet goed is.

Hendrik Swierstra

Prima bedrijf, producten wat minder.

Snelle levering.

Retourzending voor hunzelf nemen ipv de klant hiervoor te laten betalen, helemaal met de kennis dat er producten worden verkocht die niet eens aan hun labeltjes voldoen.

Zoals 4k camera...

Zoals 4k camera dat geen 4k is. Hier kun je alleen achterkomen door het te bestellen.. dus product retour moeten sturen maar wel bijna 8 euro verder.

Henri Struikenkamp

Ik had een afstandsbediening nodig voor mijn tv en computer. Deze combinatie heb ik kunnen oplossen met een Mini-keyboard. Een klein maar prettig te hanteren toetsenbord met alle toetsen die ik... Ik had een afstandsbediening nodig voor mijn tv en computer. Deze combinatie heb ik kunnen oplossen met een Mini-keyboard. Een klein maar prettig te hanteren toetsenbord met alle toetsen die ik nodig heb om zowel mijn tv als mijn pc op afstand te kunnen bedienen. Majstra heeft mij met dat product heel blij gemaakt !

Goede en betrouwbare webwinkel, goede producten, snelle levering en een "up to date" bestelstatus.

Geen verbeterpunten nodig en tips ? ik zou het niet weten. Ga gewoon zo door. Ook heel attent is de mooie pen.

Henni van Helsland

Prettig, klantvriendelijk

Adequaat, snel, correct

Website. Product info kan uitgebreider

John Janssen

Prima levering volgens afspraak en na een reclamatie over het defecte product na 4 maanden, werd er een
vervangende camera opgestuurd.

Zeer correcte afhandeling