Majstra

Michael

Top service met mensen die u graag te woord staan bij vragen of advies!

Majstra doet echt zijn best om vragen te beantwoorden!

Ton Noordam

Dikke 10!

Snelle levering en keurig netjes op de hoogte gehouden via de mail

Gewoon zo doorgaan

Albert van Rooijen

Veel keuze en veel kennis. Zeer snelle levering. Goede ondersteuning ook.

Zeer snelle levering
Goede ondersteuning

Kan iets sneller op email reageren ;).
Kan iets meer info via website geven.

FraNis

Ik heb een Lipa phone tablet. Werkt heel goed en snel. Het beeld is zeer goed. Gebruik hem ook om in het buitenland met Netflix en Ziggo Go films en programma's te kijken. Enig nadeel het geluid is... Ik heb een Lipa phone tablet. Werkt heel goed en snel. Het beeld is zeer goed. Gebruik hem ook om in het buitenland met Netflix en Ziggo Go films en programma's te kijken. Enig nadeel het geluid is ieletjes. Heb er nu een x-mini luidspreker aangesloten. Service via email verloopt vlot. Snelle reactie. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Snel contact en goede service.

Nog niet.

R. van 't Hof

Mijn ervaring met Majstra is uitstekend, telefonisch contact gehad op de dag na mijn bestelling en ben zeer goed geholpen in het gesprek.

Echt sterke punten heb ik niet gevonden, gewoon een webshop met wel helaas weinig producten.

Het aanbod zou uitgebreider kunnen.

Supersnelle service! Mijn tablet via Bol.com besteld. Ging na 2 maanden stuk.
Supersnelle service! Mijn tablet via Bol.com besteld. Ging na 2 maanden stuk.
Gemeld bij Majstra via Bol.com op donderdag. Zelfde dag een vraag terug via mail, conclusie dat ik de tablet moest opsturen, kreeg adreslabel toegestuurd en aangemeld bij hun retouren afdeling. Op maandag kreeg ik mailtje dat de tablet was ontvangen en dat er een nieuwe dezelfde dag nog opgestuurd zou worden. Super actie!

Snelle reacties en acties. Sturen meteen nieuw exemplaar.

Geen!

Goede prijs kwaliteit verhouding
Plezierig contact

Zoekgeraakt pakketje bij PostNL werd zonder discussie kosteloos opnieuw verstuurd.

Inge

Bestelling verliep vlot.
Goed geholpen geweest toen mijn sdkaartje niet werkte in de actioncam. Binnen het halfuur had ik reactie met wat uiteindelijk ook de oplossing was.

Snelle reactie door klantendienst

Correcte levering - goed telefonisch contact

Correcte prijs