Majstra

Jerom vervisch

Snelle verzending. De klantenservice is top!

Snelle verzending
Betrouwbaar
Prijs kwaliteit goede producten
Vlotte communicatie

Doe zo verder

Slecht

Prima advies gekregen, snelle levering

het gebruik van afterpay (EUR 5,00) is wat aan de hoge kant, praktisch alle websites bieden dit gratis aan...

Sandrine

Ten eerste vond ik het heel overzichtelijk welke de verschillende producten zijn, en zijn ze makkelijk te bestellen online. Snelle levering.
Daarnaast was er een probleem met een onderdeel en...
Daarnaast was er een probleem met een onderdeel en dat werd direct opgelost, ook snelle nalevering.

Ondertussen hebben we het toestel al getest, en dat gaat prima. We kijken ernaar uit om mooie filmpjes en foto's te maken op vakantie.

Super klantendienst!
Scherpe prijs - en super kwaliteit
Overzichtelijke website

Ik kan zo niets bedenken, ik had nog nooit van jullie firma gehoord, heb het pas gevonden toen ik een betaalbare go pro aan't zoeken was.

Ludwig Smith

Goede communicatie, advies. en behulpzáamheid

Meedenken met de wensen van.de.klant

weet ik niet

E.J.Bos

Prima niks mis mee.

Thom Schuitmaker

Via bol.com een action cam gekocht bij Majstra. Tijdens het filmen stopte de camera steeds na 3 min. Ook bij het bekijken van de opname stopte deze steeds op hetzelfde moment.
Bij navraag...
Bij navraag bij Majstra was er een instelling probleem en een sdcard fout.
De instelling veranderd en Majstra stuurde direct een nieuwe sdcard op.

Direct antwoord op mijn vraag mbt instellingen en fout bij sdcard

Ga zo door

Fantastische service. Defect apparaat in garantietermijn ter reparatie gestuurd. De volgende dag door Majstra geanalyseerd en nieuwe opgestuurd. Dus binnen 2 dagen alles weer in orde. Top!

Service, snelle reactie op mail.

roel

Met 2 woorden topbedrijf ..precies volgens afspraak ..netjes mijn tablet binnen inc hoes ..en perfect verzonden ...echt top ..mvgr Roel

perfecte leverering op tijd ..

nee

Leroy Harry

Goede ervaring,de levering gebeurde zoals afgesproken op een door ons gekozen datum.

Niet speciaal.

eigenlijk niet.