Majstra

Ik ben met een cliënt van mij een headset gaan halen bij Majstra. Bij aankomst bleek het niet echt een winkel te zijn, maar eingelijk een kantoor en opslag. Ondanks dat we zomaar lang kwamen, werden... Ik ben met een cliënt van mij een headset gaan halen bij Majstra. Bij aankomst bleek het niet echt een winkel te zijn, maar eingelijk een kantoor en opslag. Ondanks dat we zomaar lang kwamen, werden we netjes ontvangen.
Er is ons koffie aangeboden, hebben wat gepraat met de eigenaar en hebben de headset dus direct mee kunnen nemen.

We kwamen er later achter dat er iets kapot was. We wisten niet meer zo zeker of dit door het gebruik kwam, of dat dit al kapot was. Er werd in ieder geval totaal niet moeilijk over gedaan, en mochten direct een nieuwe op komen halen. Het heeft ons echt een goed en vertrouwt gevoel gegeven. Bedankt voor de super goede service en lekkere koffie!

Super persoonlijke service (zie je bijna nergens meer) en snelle reacties via email.

Het is niet echt een verbeterpunt, maar meer een mededeling. Het is dus echt een webshop met een klein kantoor. Zorg dus even dat je een afspraak maakt als je iets op wilt halen om teleurstelling te... Het is niet echt een verbeterpunt, maar meer een mededeling. Het is dus echt een webshop met een klein kantoor. Zorg dus even dat je een afspraak maakt als je iets op wilt halen om teleurstelling te voorkomen :-)

Robert

(Bewerkt)

Goede informatie, snelle levering en duidelijke communicatie

Duudelijke communicatie

Klantenservice werkt goed, snelle afhandeling retour

Verkoop betere producten en geen troep.

Peter

Heel goed

Overzichtelijke site

Misschien nuttig om tab en hoes te samen aan te bieden

Harry Kokke

Het draadloos toetsenbordje dat ik kocht begaf het na bijna twee maanden.
Ik maakte er melding van via het meldingsformulier en twee dagen later lag er een nieuw toetsenbordje in de bus! Het draadloos toetsenbordje dat ik kocht begaf het na bijna twee maanden.
Geen moeilijke retourformulieren of zoiets of ander gezeur.
Hulde... dat maak je niet vaak meer mee.
Bedankt voor de goede service!

De bezorging maar vooral de service.

Uitgebriedere gebruiksaanwijzing misschien en in Nederlands.

Hans Verheijen

IN 2016 een action cam gekocht, helaas defect. Geen probleem werd meteen geruild. Dit omruilen ging supersnel.
de nieuwe camera gaf helaas na korte tijd kuren, middels een heel fijne...
de nieuwe camera gaf helaas na korte tijd kuren, middels een heel fijne mailwisseling met de mensen van Majstra werd dit alweer super snel en fijn opgelost, gewoon weer een nieuwe camera opgestuurd gekregen met een grote mini geheugenkaart erbij. Helemaal super. Nu zijn we 1.5 jaar verder hadden we weer wat probleempjes met de opnames, dit door gemaild en heel snel (de volgende dag al) weer een fijne reactie, na een heel snelle mailwisseling wordt er nu weer een nieuw geheugenkaartje opgestuurd, dit na 1.5 jaar !!
Ik kan Majstra enorm aanbevelen, wat een geweldige en snelle service, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen !!!!!

Geweldige goede service achteraf, super gewoon !!!!

nee, zou het niet weten.

M. Knispel

Heel recent heb ik de One Plus 3T besteld bij Majstra. De volgende dag werd ik al gebeld m.b.t. mijn bestelling. De verpakking was te beschadigd dus of het in een ander doosje mocht. Ter compensatie... Heel recent heb ik de One Plus 3T besteld bij Majstra. De volgende dag werd ik al gebeld m.b.t. mijn bestelling. De verpakking was te beschadigd dus of het in een ander doosje mocht. Ter compensatie kreeg ik een backcover en een bluetooth headset t.w.v. € 37,00. Twee dagen later had ik mijn One Plus 3T in huis. Er bleek een Aziatische lader bij te zitten en de bijbehorende adapter paste niet goed. Hierover een bericht gestuurd en ik kreeg snel een antwoord terug. Ik mocht een nieuwe EU-lader bestellen en bij hun declareren. Dat vind ik nou echt wel super servicegericht!

Snelle reactie
Super service
Vriendelijk

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Zie hierboven

Iets snellere levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Zie hierboven

Iets snellere levering.

Henk Muijtjens

Correcte service, ook als het gaat om retourneren en terugbetalen !