Astrid Beentjes

Uw ervaring

Alles wordt keurig bijgehouden via je eigen pagina

Maas

Heel positief!

Uw ervaring

Heel erg tevreden met de service van Makelaarsland. Niet alleen prijs-kwaliteitverhouding, maar ook de online mogelijkheden, de snelheid en het prettige contact met onze Makelaar Max. Al met al een... Heel erg tevreden met de service van Makelaarsland. Niet alleen prijs-kwaliteitverhouding, maar ook de online mogelijkheden, de snelheid en het prettige contact met onze Makelaar Max. Al met al een aanrader en zal bij een volgende verkoop weer voor Makelaarsland kiezen.

Sharon Meijer

Top!

Uw ervaring

Goede presentatie van woning, goede bereikbaarheid & communicatie, vriendelijke medewerkers, handig systeem voor plannen bezichtigingen

Jeroen

Onze ervaring is goed. We worden en zijn goed geholpen. De te nemen stappen zijn helder en worden goed afgestemd.

no nonsense mentaliteit

Willem Pieterman

Tweede huis dat we verkopen met Makelaarsland.

Top! Snel/Efficient/Innovatief.

Tot nu toe prima.

Manders

Heel goed

Uw ervaring

Prettig contact! Persoonlijk contact en goed advies. Heel blij met Makelaarsland

Rob

Positief

Uw ervaring

Vriendelijk en goed geholpen als je contact opneemt

Loes Pieters

Dit is eerste ervaring

Uw ervaring

Prima. Goed en snel contact en reactie op vragen. Zowel met het team als met Mels. Wat ik heel erg fijn vind is dat na mijn 1e telefoontje waarin ik had aangegeven snel een afspraak te willen, ik... Prima. Goed en snel contact en reactie op vragen. Zowel met het team als met Mels. Wat ik heel erg fijn vind is dat na mijn 1e telefoontje waarin ik had aangegeven snel een afspraak te willen, ik dezelfde dag al door Mels werd teruggebeld en de volgende dag een afspraak had. Verder erg tevreden over de laagdrempelige en transparante aanpak. En dat ik steeds snel op de hoogte ben.