Peter van den Broek

Goede ervaring. Alles goed geregeld en pakken het snel op.

Ron Broeren

Prettig en direct kontakt.Wy hadden problemen met de fotos op de site te zetten.Dit werd door direct kontakt prima en snel opgelost Top!

Tot nu toe ben ik zeer tevreden overMakelaarsland. Vriendelijk,accuraat en behulpzaam.

Zie bovenstaande.

auke leen

Tot nu toe prima

Uw ervaring

als ik bel weet men meteen wie ik ben en wanneer ik eerder contact heb gehad

Albert van der Ploeg

Tot dit moment prima tevreden, heb alleen mijn vraagtekens over de verkoopstrategie i.v.m. taxatie prijzen, ze zijn lokaal maar niet project gericht.

Uw ervaring

Ondanks de keuze zelf veel te doen vind ik de telefonische begeleiding een zeker gevoel geven.

frans oranje

Prima, snel geholpen en komen afspraken na

Ik heb vorig jaar een huis via Makelaarsland verkocht en was daar zeer tevreden over.
De communicatie ging toen zeer vlot en helder, dat mis ik nu helaas. Ik moet overal achteraan bellen en...
niks gaat direct in 1 keer goed. Jammer....

Monique Eillebrecht

Snel en duidelijk.

Tot nu toe vind ik Makelaarsland heel goed. Snelle en goede service en goede bereikbaarheid. Ik heb absoluut geen klachten.

Uw ervaring

Ze zijn snel met alles in gang zetten en als je zelf je schouders eronder zet, sta je dus binnen een paar dagen in de verkoop.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen !

Uw ervaring

Snelheid van reageren op vragen.