Ruud Duiker

Goed deskundig,professioneel niet gedwongen.

Uw ervaring

Persoonlijk,goed en duidelijk advies van Mylene,
Peter de Vries was een objectief en gemoedelijke ongedwongen sfeer.

Snel, to-the-point, duidelijk, persoonlijk

Uw ervaring

Binnen een week van eerste contact tot plaatsen op website

Goede eerste indruk. Voortvarend aanmeldproces, telefonische vragen worden adequaat afgehandeld.

Uw ervaring

Het is nog te vroeg om de dienstverlening ten volle te kunnen beoordelen.

M Basten

Zeer positief

Uw ervaring

Goede bereikbaarheid telefonisch en goede website

j.sampimon

Super goed

zeer goede advisering

Y.M Bril(l)

Zeer goed en rekeninghoudend met digibeten zoals ik

Persoonlijke benadering. KUBRI@home.nl

Uw ervaring

De stappen in het proces zijn heel duidelijk, de informatievoorziening is goed en er wordt heel snel gereageerd.

Grarda Vogelaar

Is een prettige, bij het telefonisch contact zoeken staat men je vriendelijk en behulpzaam te woord. Het gehele concept van zelf je presentatie maken en mensen door je huis rondleiden bevalt ons... Is een prettige, bij het telefonisch contact zoeken staat men je vriendelijk en behulpzaam te woord. Het gehele concept van zelf je presentatie maken en mensen door je huis rondleiden bevalt ons heel goed!

Uw ervaring

De bereidwilligheid en de vriendelijkheid om je antwoorden te geven op je vragen.

Ellen Visscher

Zeer positief. Twee weken voor de Open Huis dag Makelaarsland benaderd en een week voor de Open Huis dag stond ons huis op Makelaarsland.nl en Funda.nl Ook telefonische bereikbaarheid is goed. De... Zeer positief. Twee weken voor de Open Huis dag Makelaarsland benaderd en een week voor de Open Huis dag stond ons huis op Makelaarsland.nl en Funda.nl Ook telefonische bereikbaarheid is goed. De coach denkt mee en geeft goede tips.

Uw ervaring

snelheid en service is goed

Rare vraag; ik = verkoper; m = makelaar

profesioneel en zakelijk