Bou

Goede service, klantvriendelijk en doelgericht. Aanbeveling waard!

Schilder

Makelaarsland

Uw ervaring

Opvallend sterke punten bij dit bedrijf: vakkundig vriendelijke betrokken medewerkers. Zelfs bij een verkoop waar de emoties gaan spelen was de makelaar prima in staat begeleiding te geven. Klasse!

pbreijs

Uitstekend

Uw ervaring

geoliede machine, uitstekende begeleiding, prima resultaat behaald

S de jonge

Zeer goed

Uw ervaring

Snelle actie/reactie op mutaties in biedingen

Mariska Schouten

Heel goed

Uw ervaring

Fijn dat er meegedacht wordt om je huis niet uit de markt te zetten op het moment dat je de "verkocht onder voorbehoud" periode zit.

Robert Petrus Antonius

Geweldige service

Uw ervaring

Door onze eigen schuld ging er wat fout in de aanmelding maar dat werd zonder morren door de medewerkers van Makelaarsland opgelost. We hadden al snel kijkers. Onze makelaar heeft toen de zaken... Door onze eigen schuld ging er wat fout in de aanmelding maar dat werd zonder morren door de medewerkers van Makelaarsland opgelost. We hadden al snel kijkers. Onze makelaar heeft toen de zaken voortvarend aangepakt en ons huis snel verkocht voor boven de taxatieprijs. Daarna is alles snel en goed geregeld. Voorlopig willen we niet meer verhuizen, maar mocht het gebeuren dan weten we wel wie we weer in de arm nemen: Makelaarsland!

Cor

goede prijs kwaliteit verhouding

Les

Er wordt snel actie ondernomen bij een evt. koper/bieder. Goede ondersteuning

Er wordt snel actie ondernomen bij een evt. koper/bieder. Goede ondersteuning

Bron

Makelaarsland heeft zijn beloftes meer dan waar gemaakt

Uw ervaring

Het zowel de kopende- en verkopende partij schriftelijk zeer goed op de hoogte brengen van hetgeen van hun wordt verwacht.