Anneke Runhardt

Zeer snelle goede service!

Uw ervaring

zeer goed bereikbaar en service gericht.

BJ

Wij hebben een uitstekende ervaring met Makelaarsland!

Uw ervaring

In de voorbereidingen voor het te koop zetten van onze woning hebben wij twee makelaars op bezoek gehad. Omdat wij beiden (van onszelf :-) vinden dat wij de markt zèlf goed in de gaten houden, het... In de voorbereidingen voor het te koop zetten van onze woning hebben wij twee makelaars op bezoek gehad. Omdat wij beiden (van onszelf :-) vinden dat wij de markt zèlf goed in de gaten houden, het prettiger vinden om mensen zèlf rond te leiden en geloven dat de belangen van een makelaar en ons belang ver uiteen kunnen liggen (verkoopprijs bij bod) hebben wij voor Makelaarsland gekozen. Ons appartement is binnen 6 weken verkocht!

A.Hulhoven

Makelaarsland

Reageren vrijwel direct.

WG

Basis zaken (organisatie, online, bereikbaarheid, etc) prima op orde. Ondersteuning bij biedingsproces gaf niet echt meerwaarde.

N. Bont-Hendriks Franssen

Prima. Na eerste contact was er al snel een taxatie en overleg met onze contactpersoon, mw. Klerks, verliep uitstekend. Na verkoop was het een beetje lastiger, als verkoper hadden we het gevoel dat... Prima. Na eerste contact was er al snel een taxatie en overleg met onze contactpersoon, mw. Klerks, verliep uitstekend. Na verkoop was het een beetje lastiger, als verkoper hadden we het gevoel dat we toen een beetje waren ’losgelaten’.

Uw ervaring

Betrokken makelaar, die bovendien ook steevast snel reageerde!

moos van den broek

Uw ervaring

ervaring is positief, zeker gezien de prijs

van Straaten

Zeer prettig

Uw ervaring

Ze reageren snel en efficient

Faber

Verkoop woning