Monica Budding

Top bedrijf!!

Uw ervaring

Snelle en duidelijke communicatie, ondanks dat veel telefonisch of via internet is heel persoonlijk . App makelaarsland werkt super goed en makkelijk. Alles wordt heel snel afgehandeld. Binnen 2... Snelle en duidelijke communicatie, ondanks dat veel telefonisch of via internet is heel persoonlijk . App makelaarsland werkt super goed en makkelijk. Alles wordt heel snel afgehandeld. Binnen 2 weken stond mijn huis online!

Susan Mols

Dikke aanrader! Super leuk, kundig, toegewijd!

Uw ervaring

Ik twijfelde heel erg tussen 2 makelaars maar heb zeker geen spijt van mijn keuze voor Makelaarsland. Kundig, leuk in omgang, alles snel en heel makkelijk geregeld, gedurfd maar onderbouwd met veel... Ik twijfelde heel erg tussen 2 makelaars maar heb zeker geen spijt van mijn keuze voor Makelaarsland. Kundig, leuk in omgang, alles snel en heel makkelijk geregeld, gedurfd maar onderbouwd met veel kennis. Vrije keuze of je alles uit handen geeft of liever zelf de controle houdt, welke je ook kiest, je wordt super begeleid. Wat mij heel erg aanspreekt is dat je met veel humor het traject doorloopt maar ondertussen wordt alles wel geregeld, en goed ook! Kennen geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik heb bij vragen savonds laat nog geappt met Patrick, niks is teveel. Super toegewijd! Echte aanrader voor iedereen!!!

Veldman

Korte lijntjes

rudy post

Heel plezierig

goed/uitstekend

Jos Menheere

Uitstekende service.

Uw ervaring

Gedegen voorbereiding, goede communicatie, afspraken nagekomen, goede service. Jack Hulsebos: prima!

G.O.Rozendaal

Uitstekende service, heel efficient, alles werkt prima !

zie boven

Richard Hameete

Uw ervaring

Goede samenwerking met het team en de makelaar zelf. Bij vragen krijg je snel duidelijk antwoord en ondersteuning.

Snelle acties en reacties

Uw ervaring

Bij een foutje in de presentatie snel herstel.

Mande

Zeer goed

Uw ervaring

Goede uitleg hoe alles werkt en bij vragen een snelle reactie en de app is super handig.

Jan van Waversveld

Makelaarsland

Uw ervaring

Tot nu toe is de dienstverlening prima.