Martin en José van Strien

Wij zijn geholpen door Remco en hebben hier erg goede ervaringen aan over gehouden

Uw ervaring

Remco was erg enthousiast en pro actief met ons als klant betrokken bij dit voor ons niet alledaags proces. Ik zou Remco dan ook erg aanbevelen

E.Terlingen

goed

Alexandra & Herbert

Positief!

Uw ervaring

Correcte communicatie met de binnendienst, de vlotte terugkoppeling en (vervolg)afspraken die afgestemd zijn met een vakkundig NVM makelaar die ons door de verkoopproces begeleidt.

Debby van Lint-Wegter

Tot nu toe zeer positief!

Uw ervaring

zeer vriendelijke makelaar. Ook telefonisch zeer snel geholpen bij vragen.

Mijn ervaringen zijn op dit moment positief, er wordt snel geschakeld en gehandeld.

Uw ervaring

Zie hierboven en daarnaast is er een actieve houding naar mij als klant.

Prima! Duidelijke en vlotte werkwijze; prompte navolging van afspraken.

Uw ervaring

Heb maar 1 verbeterpunt en dat is dat afschuwelijke ge"jij" en ge "jouw" in de correspondentie. Wat is er mis met "U" en "Uw"?
Dit is overigens geen verbeterpunt voor specifiek Makelaarsland,...
Dit is overigens geen verbeterpunt voor specifiek Makelaarsland, maar betreft de totale samenleving.

Herman

Uw ervaring

een huis aangekocht met hulp van Patrick van meersbergen zeer deskundig en goed bereikbaar voor vragen en oplossingen is heel vriendelijk fam.herman

Onno Zuidema

Positief

Uw ervaring

prettige online omgeving samen met de site en de App. Prettige communicatie met de makelaar op kantoor. prettig gesprek en nam rustig de tijd om dingen met mij door te spreken.

Maria

Uw ervaring

Makelaarsland was ons al bekend

M. Calot

Prima samenwerking