Sanne

Ik heb helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. De keuze voor Makelaarsland heb ik gemaakt omdat ik kopers graag zelf wil ontvangen en een hoop werk me toch uit handen wordt genomen. Dit laatste... Ik heb helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. De keuze voor Makelaarsland heb ik gemaakt omdat ik kopers graag zelf wil ontvangen en een hoop werk me toch uit handen wordt genomen. Dit laatste is helaas niet gebeurd, ik heb zelf alles moeten regelen. Zeer intensief contact gehad met de koper alsook zaken opgezocht omdat de makelaar de antwoorden niet wist. Het was zeer lastig om de makelaar te bereiken, herhaaldelijk moeten bellen om hem te pakken te krijgen. Voor mij geen nieuwe ervaring met Makelaarsland.

P oosterlaag

Makelaarsland ging goed en snel te werk Was tot nu toe een fijne ervaring !

Slechte ervaring, weinig kennis en kwaliteit.

Arie Peerbolte

Klantvriendelijk, maken waar wat ze aangeven te doen

Uw ervaring

Adequate dienstverlening. Als je terug belt is gelijk bekend wie je bent en weten ze de status van je dossier. Je voelt je gehoord. Daarnaast kwaliteit van de dienstverlening goed.

Voorbereiden verkoop, vandaag op Funda en bord in de tuin

Uw ervaring

Er wordt systematisch de hand aan de pols gehouden

M.J. Krijthe

Mijn ervaring is bijzonder positief. De begeleiding is tot nu toe goed.

hellinga

Duidelijk in wie wat doet
Vriendelijke medewerkers
Begeleiding stap voor stap met ruimte voor eigen inbreng

Uw ervaring

Adequaat, snel en deskundig.

Andre polderman

Voor de 2 keer verkoop ik een woning via Makelaarsland gaat TOP

FranceVilla

Tot nu toe zeer tevreden! Zeer snelle feedback en hele aardige mensen aan de telefoon! We hebben hier een heel goed gevoel over en zetten ons huis met een fijn gevoel in de markt!

Uw ervaring

Super snelle afhandeling en zeer aardig personeel!

G.blom

Heel goed