Goede en heldere adequate ondersteuning. Bij het opstarten van het verkoop proces gehad.

De app is heel handig.

Goed te bereiken .

Uw ervaring

Duidelijke afspraken en goed nakomen van afspraken.

Ed van der Gun

Prima contact met de medewerkers, moet wel even wennen dat ik zelf
een aantal dingen moet aandragen maar dat heeft ook z'n voordelen.
alles wordt snel en efficient afgewerkt.

Tot nu toe prima

Uw ervaring

Zeer vriendelijk en toch accuraat. Indien je iets vraagt krijg je meteen antwoord. Kortom zijn blij dat wij Makelaarsland hebben gekozen.

Tot nu toe heb ik super goede ervaingen met Makelaarsland! Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en snel te bereiken. Top!

Zie hierboven!

Professioneel, adequaat, behulpzaam, meedenkend, goede service

Patrick Hendriks

M'n ervaring tot nu toe is erg positief.
Ik ben erg vriendelijk geholpen, en kreeg duidelijk antwoord op al m'n vragen.

Uw ervaring

Je wordt snel geholpen, duidelijke uitleg, je krijgt een eerlijk oordeel over de te verkopen woning.
Kort om, veel service voor een mooi bedrag.

Peter

Makelaarsland doet wat het belooft. No nonsense verkoop van je woning tegen een aantrekkelijk tarief en werkend met NVM-makelaars.

Uw ervaring

Men doet wat men belooft tegen aantrekkelijke tarieven.

Marcel Kummel

Uitstekend.

Uw ervaring

Snel en ter zake kundig.

H.P. Veen

Van kennismaking tot start verkoop een zeer heldere, efficiënte en snelle aanpak. Afspraken worden stip nagekomen. Goede praktische tips. Prettige bejegening door medewerkers. Ondanks dat alle... Van kennismaking tot start verkoop een zeer heldere, efficiënte en snelle aanpak. Afspraken worden stip nagekomen. Goede praktische tips. Prettige bejegening door medewerkers. Ondanks dat alle contacten via email, internet en telefoon plaatsvinden toch ervaring van persoonlijke benadering.