Roel Tjassens

Zeer goed en prettig

Uw ervaring

Duidelijke en uitgebreide aanpak, alles wordt snel geregeld met alles erop en eraan. Men belt je ook op om te ondersteunen. Duidelijk betere ervaring dan met vergelijkbare aanbieders.

Tot nu toe tevreden. Redelijk vlotte afhandeling. Goede informatie voorziening.

Uw ervaring

Vlotte terugkoppeling in de acties.

Toke Ausems & Renny de Bruyn

Wij zijn tot nu toe heel tevreden over het contact met Makelaarsland. Hoewel wij vooral van persoonlijk contact houden, merken we dat het contact met Makelaarsland middels internet en de telefoon... Wij zijn tot nu toe heel tevreden over het contact met Makelaarsland. Hoewel wij vooral van persoonlijk contact houden, merken we dat het contact met Makelaarsland middels internet en de telefoon perfect verloopt: vlot, adequaat, betrokken, prima informatie, volledige informatievoorziening, goede feedback en snelle reacties op vragen. Zo anders dan onze eerdere ervaringen met 'life' makelaars. Wat een opluchting is dit. Compliment voor jullie bedrijfsconcept en de uitvoering hiervan Makelaarsland !! Toke en Renny

Uw ervaring

Ja, opvallend vinden wij de volledigheid van de informatievoorziening, alles keurig 'op een rijtje'. Mooie layout van de documenten en de informatie overzichtelijk geordend. Opvallend vinden wij ook... Ja, opvallend vinden wij de volledigheid van de informatievoorziening, alles keurig 'op een rijtje'. Mooie layout van de documenten en de informatie overzichtelijk geordend. Opvallend vinden wij ook dat doordat wij zelf de foto serie konden opstellen van ons pand, het pand nu beter, logischer, duidelijker en sprekender wordt gepresenteerd. Makelaar Mitch gaf mooie feedback en dat doet ons goed en geeft een positieve flow. De andere medewerkers die we hebben gesproken zijn heel toegankelijk, zij nemen de tijd en wij voelen ons voor het eerst in het verkooptraject van ons pand gewaardeerd en serieus genomen. Dank jullie wel !

Ottenhoff

Heel goed. Klantvriendelijk. Denken actief mee. Top

Uw ervaring

Gehele opzet is duidelijk en loodst je zo door het proces. Wanneer je iets niet begrijpt zijn ze altijd makkelijk bereikbaar

Annet Eiling - de Haan

Service gericht, vriendelijk, accuraat en duidelijke communicatie.

Uw ervaring

De telefoon wordt meteen opgenomen, elke medewerker lijkt te weten wie je bent. Uitstekende service.

Goed geadviseerd en snel je huis online. Zelf meekijken en doen met het proces, heel fijn! (Alleen plattegrond zelf maken en laten uitwerken door Blinqlab kostte wat moeite en duurde lang).... Goed geadviseerd en snel je huis online. Zelf meekijken en doen met het proces, heel fijn! (Alleen plattegrond zelf maken en laten uitwerken door Blinqlab kostte wat moeite en duurde lang). Fotografie en video wel top!)

Uw ervaring

Goed geadviseerd en snel geregeld.

H E Buurman

Makelaarsland lijkt te werken als een goed geoliede machine! Zakelijk en precies.

De no-nonsense-benadering

Wendy Roodenrijs

Super tevreden

Uw ervaring

Alles was super snel geregeld.
Heel erg tevreden tot nu toe

Jordie Paulides

Deze is tot zover echt super, er wordt snel opgenomen en je wordt super ontvangen

Ook als er een probleem ontstaat zijn ze adequaat en lossen ze het snel op of je wordt terug gebeld.

Kan jullie aan iedereen aanraden, ga zo door top!

zie hierboven.

Goed en snelle reactie en handeling.