Hans Wallage

Tot nu uiterst tevreden. Alles wordt goed en snel geregeld.

Uw ervaring

Bijzonder vriendelijke, behulpzame en bekwame medewerkers

Cor Gerts

Prima, snel en zakelijk

Uw ervaring

er is direct contact bij een vraag

Judith

Heel goed

Duidelijk, snel en deskundig

C.J. van Doren

Wij (mijn man en ik) vinden Makelaarsland een geweldig bedrijf! Ze maken hetgeen ze aanbieden helemaal waar. Ze zijn in de voorbereidende fase een grote hulp geweest. En de werknemers die wij tot nu... Wij (mijn man en ik) vinden Makelaarsland een geweldig bedrijf! Ze maken hetgeen ze aanbieden helemaal waar. Ze zijn in de voorbereidende fase een grote hulp geweest. En de werknemers die wij tot nu toe hebben gesproken/gemaild zijn prettig in de omgang. Behulpzaam en vriendelijk en bovenal duidelijk.

Uw ervaring

Vooral de snelheid waarmee gewerkt wordt is ons opgevallen. Alles snel en goed voor elkaar!

E R Wolking

Zeer goede ervaring met de begeleiding en communicatie.

Sterk punt is de site.

aj Broeken

Snel en vakkundig,komen afspraken na en staan klaar voor ondersteuning.

J. Daris

Zeer professioneel en uitgebreid. En veeeel goedkoper dan een traditionele makelaar!

Uw ervaring

Zeeeer klantgericht en goed georganiseerd. Doen wat ze beloven en komen afspraken na!

Goede, snelle service

Handige app

Anton van Bakel

Zeer efficient en toch heel persoonlijk. Prima communicatie, heldere afspraken en zeer betrokken. Als alle bedrijven op deze manier zouden werken, zou veel tijd en waste bespaard kunnen worden. Tot... Zeer efficient en toch heel persoonlijk. Prima communicatie, heldere afspraken en zeer betrokken. Als alle bedrijven op deze manier zouden werken, zou veel tijd en waste bespaard kunnen worden. Tot nu toe zeer tevreden.

Han hoek

Positief, netjes en accuraat

Uw ervaring

Nee, wel dat de klant veel moet doen