Tot nu toe positieve ervaring: alles gaat vlot en professioneel, er zijn prachtige foto's gemaakt en het online systeem
is gebruiksvriendelijk.

Uw ervaring

Snelheid van reactie op vragen en de hele procedure om de verkoop voor te bereiden.
Heldere instructies, aardige mensen!

Heel goed! Ook snel!

adviesgericht, meedenkend

Verkoop van de woning

Uw ervaring

Op dit moment is de verkoop gestart. De voorbereiding was erg positief. Belangrijke punten:
Goede adviezen over de presentatie
Er wordt snel gereageerd en de lijnen zijn kort.

Prima behandeld en geholpen

Uw ervaring

Alles t.a.z.v. het plaatsen van de koopwoning op internet goed en snel geregeld

Carolien

Prettige mensen die erg snel reageren. Het is ook heel fijn dat ze een goed crm systeem hebben zodat iedereen direct kan zien wat er al afgesproken is.

Uw ervaring

Vriendelijke mensen die snel reageren. De manier van communiceren vind ik heel goed. Een sms en email reminder, er is zelfs een app.

Zeer goed. Goede presentatie. Goede tips. Prima marketing.

Anoniem (het is niet anoniem als ik verplicht wordt mijn emailadres in te vullen)

Wij zijn snel en adequaat geholpen bij het in de verkoop brengen van onze woning.

Uw ervaring

Zeer snelle terugkoppeling, duidelijke en overzichtelijke informatie, uitstekende service per telefoon, vriendelijk en behulpzaam, gestructureerd.

Ivo van Rooy

Top, tweede huis dat ik al verkoop via Makelaarsland. Alles gaat snel en verloopt soepel!

Uw ervaring

Modern, goed georganiseerd en meedenkend met de behoeftes van de klant.

Zeer positief. Handelen snel, maken het, ondanks de afstand, toch persoonlijk.

De snelheid
De overdracht onder de collega's

Jennifer

Super snel vanaf opdracht, makkelijk alle gegevens toevoegen en goede begeleiding.

Uw ervaring

Tot nu toe super tevreden!