Punctueel, heldere info en werkwijze en goed bereikbaar!

Zeer goed, je krijgt echt waar voor je geld!

Uw ervaring

Er wordt snel en duidelijk gehandeld, wanneer je belt wordt er direct geschakeld en weten ze wie je bent.

Ron Smits

Professioneel, wel doordacht, snelle actie en vriendelijk.

Zie bovenstaande

Ruud

Tot heden heeft dit bedrijf alles waargemaakt wat er afgesproken is.
Snel en efficiënt

Uw ervaring

Vriendelijke en correcte behandeling geen lange wachttijden bij telefoon oproepen.

Goede service. Ze ondernemen meteen actie en denken met je mee.

Uw ervaring

Goede service. Ze ondernemen meteen actie en denken met je mee.

Eerste contact "goed". Kleine verwarring met bedenktijd na komst taxateur. Daarna verder contact, overleg aangaande kleine verwarring en nakomen van afspraken "goed".

Uw ervaring

Contact volgens afspraken op site ?? Het bestaat toch nog dat een bedrijf een afspraak waarmaakt/ nakomt! ??

Joop van Katwijk

Alles verloopt prima en snel

Uw ervaring

Duidelijke communicatie, afspraken worden snel nagekomen, ik ben erg tevreden tot nu toe

Rika Strik

Adequate acties, professioneel en deskundig.
Bertrouwbare 'partner' in het verkopen van mijn woning.

Uw ervaring

Complimenten over het snel en adequaat afhandelen van vragen en onduidelijkheden.
Alternatieven voorleggen, dus oplossingsgericht werken en daardoor full service verlenen.
Deskundige...
Deskundige medewerkers, goede adviezen.
Prettige, aardige mensen; geduldig en zeer klantvriendelijk.

PNN vd Gaag-Cortenbach

Ik vind het een fantastische samenwerking, wordt goed geluisterd, snel en accuraat gehandeld, constant overlegd en besproken, niets is teveel , ben heel erg onder de indruk en erg happy dat ik in... Ik vind het een fantastische samenwerking, wordt goed geluisterd, snel en accuraat gehandeld, constant overlegd en besproken, niets is teveel , ben heel erg onder de indruk en erg happy dat ik in zee ben gegaan met Makelaarsland.nl.

Uw ervaring

De gehele ervaring is prima, met iedereen die ik heb gesproken of gezien ( van taxateur tot fotografe Drafting factory ( ook helemaal geweldig dit bedrijf )) heel sociaal, betrokken en behulpzaam.... De gehele ervaring is prima, met iedereen die ik heb gesproken of gezien ( van taxateur tot fotografe Drafting factory ( ook helemaal geweldig dit bedrijf )) heel sociaal, betrokken en behulpzaam. Ik raad het elke verkoper aan, je eigen plan en gevoel, snel en precies uitgevoerd door een top bedrijf.

Ruud Lautenslager

Perfect

Uw ervaring

Zeer snelle opvolging van vragen. Goede online applicaties.