Snel, accuraat en deskundig. We zijn erg tevreden.

Uw ervaring

De onderliggende systemen lijken prima op orde waardoor klanten snel geholpen kunnen worden. Bv.: bij bellen naar het algemene nummer hoef je niets toe te lichten maar hebben ze het dossier lijkt... De onderliggende systemen lijken prima op orde waardoor klanten snel geholpen kunnen worden. Bv.: bij bellen naar het algemene nummer hoef je niets toe te lichten maar hebben ze het dossier lijkt wel meteen paraat. Super!

Zeer positief. Werken snel en zijn goed bereikbaar. Komen afspraken en beloftes vooralsnog goed na!

Bereikbaarheid
Snelheid
betrouwbaarheid

Mijn huis via Makelaarsland te koop gezet

Uw ervaring

Tot dusver ervaar ik Makelaarsland als een zeer klantvriendelijke, daadkrachtige organisatie.

R. Spruijt

Snelle en nette reacties, alles verloopt erg soepel en goed.

Uw ervaring

reacties via mail zijn snel en zorgvuldig.

In de verkoop plaatsen van een woning.

Uw ervaring

De intake en het proces naar plaatsing op Funda verlopen prima. Mijn acties worden direct en daarmee naar belofte opgevolgd.

HJ Waterbeek

Het is prettig samen te werken met Makelaarsland.

Makelaarsland is gemakkelijk toegankelijk

Peter

Tot nu toe zeer positief.

Uw ervaring

Vriendelijke mensen, goed advies en snelle reactie!!

Marc

+++
Adequate service en snelle hulp. Direct iemand aan de lijn als je belt.
+++
Adequate service en snelle hulp. Direct iemand aan de lijn als je belt.
Zelf in de regie over hoe je je woning in de verkoop wilt zetten (zelf tekst schrijven en zelf bezichtigingen doen).
Deskundige Makelaars zonder poespas. Geen 'snelle jongens'.
In ons geval ongeveer eenderde van de prijs van een reguliere makelaar.

Foto's laten maken door fotograaf. Goede foto's, maar verwerkingstijd van 3 werkdagen om ze online te krijgen vind ik te lang.
Om feedback vragen terwijl mijn woning nog maar net online staat. Het echte werk moet nog beginnen :).

Moor

Tweede keer dat we via makelaarsland verkopen en het bevalt weer goed.

Uw ervaring

Helder, goedkoop, als je zelf handig bent is dit een perfecte oplossing.

Alleen nog maar positief

Uw ervaring

Snel schakelen, prettig contact.