Familie van Kooperen

Professioneel, snel en klantvriendelijk. Huis stond binnen een week op Funda, nu hopen op snelle verkoop!

Uw ervaring

Bij noemen van naam aan telefoon weten ze precies status van de situatie. Makkelijke site waar je snel zelf alles in kan vullen en kan regelen. We zijn erg tevreden! Na aanleveren van schetsen met... Bij noemen van naam aan telefoon weten ze precies status van de situatie. Makkelijke site waar je snel zelf alles in kan vullen en kan regelen. We zijn erg tevreden! Na aanleveren van schetsen met alle afmetingen kregen we een dag later al de eerste opzetjes voor de plattegronden. Heel snel hadden we alle informatie dus klaar!

Goed en professioneel. Erg behulpzaam over de telefoon

A.M. Groen

Ik voel me niet echt goed begeleid en ik voel ook geen betrokkenheid van de kant van Makelaarsland.

Nee, nog niet

Zeer goed

Uw ervaring

Ja, Makelaarsland is veel professioneler dan de 'gewone' makelaar.

Bernadette Klaassen

Snel, adequaat, bijzonder vriendelijk in communicatie, zeer behulpzaam, ik voel me gehoord en gezien

Mieke Steentjes

Heel goed

Uw ervaring

Snelheid, klantvriendelijkheid, goede onderlinge communicatie. Altijd goed en snel bereikbaar!

Prettig, adequaat en snel contact.

Uw ervaring

Overzichtelijke en duidelijke informatie.

C.W.M. van Zeijl-Eeken

Verkoop van mijn huis

Uw ervaring

Er wordt direct gereageerd bij problemen in de "pagina" van makelaarsland. Het is overzichtelijk om deze te vullen met informatie. De ruimte voor de tekst mag wel iets groter zijn.
Er is geen...
Er is geen wachttijd bij telefonisch contact. Er wordt direct en adequaat gereageerd bij het oplossen van problemen via de telefoon.

J.C.J.Gouwerok

Snel-Accuraat-Klantvriendelijk-Kortom Top.