Richard Butter

Prima eerste ervaring

Prima eerste ervaring

Zoek en filter functie is erg goed (beter dan bij andere sites). Info bij de schoene is gewoon goed (wat je weten wil). Ook de prijs incl BTW is een goede zaak.

Duidelijkere info betreft verzending op de site. "schoen worden binnen enkele dagen verzonden" is toch enigzins vaag. Misschien is het goed om te laten zien of schoenen op voorraad zijn. En dan... Duidelijkere info betreft verzending op de site. "schoen worden binnen enkele dagen verzonden" is toch enigzins vaag. Misschien is het goed om te laten zien of schoenen op voorraad zijn. En dan schoene op voorraad worden binnen x dagen verzonden. Dan weet je meer.

Anja Janssen

Het was de eerste keer voor mij, en mijn ervaring is goed.

Het was de eerste keer voor mij, en mijn ervaring is goed.

Joost Zweers

Grote keuze, duidelijke site en feedback

Persoonlijk vind ik de levering te lang duren. Voor de rest geen kwaad woord en alleen pluspunten.

Marianne Sanderman

Bauwens

Prima service. omdat ik een afwijkende schoen had besteld namen ze contact met mij op om zeker te zijn dat ik deze schoen moest hebben en mij niet vergiste. Buitengewoon.

prima service. omdat ik een afwijkende schoen had besteld namen ze contact met mij op om zeker te zijn dat ik deze schoen moest hebben en mij niet vergiste. Buitengewoon.

r smulders

o

o

hageman

René Hageman

René Hageman

Mark Ameln

Erg fijn. snelle service. snelle probleemoplossing

Snelle reacties, geen verzendkosten, ruilen bij bestellen van verkeerde maat geen probleem

L.Mattheyssen

correcte behandeling