Uitstekkend

Frank Cruts

Duidelijk, eerlijk snel en goed geprijsd.

Goede schoenen voor een lage prijs

Track en trace is wat vaag.

jharap

Goed mee zaken te doen

goed mee zaken te doen

M. Schoemaker

Goed, de website is erg overzichtelijk en duidelijk.

Goed, de website is erg overzichtelijk en duidelijk.

Jammer dat ik de schoenen voor aanschaf niet eerst kan passen, want ik vermoed nu dat ze een halve maat te klein zijn, want ik voel met mijn grote teen de voorkant.
Dit vind ik weer een nadeel...
Dit vind ik weer een nadeel van kopen via internet, vooral met niet standaardvoeten.

Prunus

Mallegrom Veiligheidsschoenen

Goede informatie op de site.
Het is duidelijk, wanneer de bestelling komt.

Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Ik had op 3 dagen een aantal keren geprobeerd om contact te krijgen, maar er nam niemand op. Ik begon mij af te vragen of het wel een echt bedrijf was.
Bij...
Bij mijn laatste poging, op de vierde dag, lukte het mij om contact te krijgen. Erg irritant!!
Als er niet genoeg personeel is om op te nemen, zou er wel een mogelijkheid kunnen worden geboden om een voicemail in te kunnen spreken en dan terug te worden gebeld.

Reactie Mallegrom Veiligheidsschoenen:

Jammer dat u ons niet kon bereiken. onbegrijpelijk, ook op het vaste nummer is nagenoeg de gehele dag en avond iemand aanwezig. Als u 1 keer het ook op de site en op uw bestelformulier aangegeven... Jammer dat u ons niet kon bereiken. onbegrijpelijk, ook op het vaste nummer is nagenoeg de gehele dag en avond iemand aanwezig. Als u 1 keer het ook op de site en op uw bestelformulier aangegeven mobiele nummer had gebeld, was er zeker opgenomen en hadden we u graag de gewenste info gegeven. Onze excuses voor uw ervaring.

D. Zwaan

Prima, overzichtelijk en duidelijk

Telefonisch te benaderen, handig voor extra info.

Berton

Zoals het hoort te zijn.

Alle communicatie verliep sneller dan ik voor ogen had. Voor ik het wist had ik besteld en was alles klaar. Ik had de schoenen ook elders gevonden aan een goedkopere prijs, maar een klant in 2012... Alle communicatie verliep sneller dan ik voor ogen had. Voor ik het wist had ik besteld en was alles klaar. Ik had de schoenen ook elders gevonden aan een goedkopere prijs, maar een klant in 2012 wil communicatie, stiptheid en klantvriendelijkheid. Ik heb dan ook de 20€ extra graag betaald bij Mallegrom. Ik kom zeker terug. Oh ja, men heeft ook een eenvoudig tracking systeem om de levering bij te houden. Altijd fijn zoiets, doet je verlangen naar de levering.

De prijs is iets hoger, maar toch heb deze graag hier besteld.

Rob Schreuders

Makkelijk online zaken te bestellen, uitlevering kan mijn inziens iets sneller

manier van bestellen

als iets besteld is en betaald moet het volgens mij makkelijk daags daarna uit te leveren zijn. nu duurde het 4 werkdagen.

sara capon

Eerste ervaring

eerste ervaring

Diana Roukema

Mallegrom Veiligheidsschoenen

de uitwisseling van informatie over Mallegrom Veiligheidsschoenen via de mail was verrassend. een verkoper in een winkel had het niet beter kunnen doen.