Correcte service tijdige levering en juiste informatie tijdens proces van bestellen tot aflevering

Natasja

Goed product. Goed contact

E. Wijngaards

Afgelopen week hoorde ik dat ik veriligheidsschoenen nodig had voor de nieuwe week. Gezien ik maat 52 heb kon ik deze nergens op voorraad vinden. Na een belletje met Mallegrom regelden zij dat ik de... Afgelopen week hoorde ik dat ik veriligheidsschoenen nodig had voor de nieuwe week. Gezien ik maat 52 heb kon ik deze nergens op voorraad vinden. Na een belletje met Mallegrom regelden zij dat ik de schoenen de volgende dag ontving.

Superservice met een hoofdletter S! Mannen en dame nogmaals bedankt voor het regelen!

Zeer goede en snelle service en ze waren blij mij te kunnen helpen. Super!

Margo Stokman

Het bedrijf was voor mij nieuw, had er nog nooit eerder van gehoord.

Ik had graag de Timberlands werkschoenen gehad maar de uitleg over de maten van die schoen was voor mij de reden om voor een andere schoen te gaan. Ik had geen zin om alles weer terug te moeten... Ik had graag de Timberlands werkschoenen gehad maar de uitleg over de maten van die schoen was voor mij de reden om voor een andere schoen te gaan. Ik had geen zin om alles weer terug te moeten sturen omdat ze niet pasten.

Maar ik had ook kunnen bellen ?

Iwan van Laarhoven

Mooie uitgebreide collectie. Levering zou wat sneller mogen. Bij mij was het 6 dagen. Dit zou 2 dagen kunnen zijn.

Goede beschrijving van de producten

De levering verkorten

Allied Motion Dordrecht B.V.

Nette website, makkelijk op factuur bestellen

Goede service vanuit de organisatie in geval van calamiteiten, breed assortiment, advies indien product niet voorradig

Soms iets wat lange levering

naomi

Snelle levering en schoenen zitten super en extra veters erbij top! ben erg tevreden

snelle levering
extra veters

Goed. Vlotte reactie en snelle levering.

Danny

Klantvriendelijk, snel antwoord via de mail, duidelijke website. Eerste bestelling was niet goed, schoenen te krap. Deze terug gestuurd en via de mail andere schoenen besteld. Deze waren binnen een... Klantvriendelijk, snel antwoord via de mail, duidelijke website. Eerste bestelling was niet goed, schoenen te krap. Deze terug gestuurd en via de mail andere schoenen besteld. Deze waren binnen een week binnen! Top service!

Klantenservice is snel en top!

Absolut perfect!