Duidelijke site, afspraken worden nagekomen en voortgang over de leveringsstatus is duidelijk.

Zie beschrijving aan het begin.

Gewoon doorgaan!

Jakko

Snel en overzichtelijk

Misschien bij de schoen een link plaatsen naar bijbehorende produkten zoals veters of zooltjes

koen

Vorige week heb ik naar veiligheidsschoenen gezocht en voor advies gebeld met Mallegrom Veiligheidsschoenen. Ik werd goed geadviseerd, zowel over de schoen die ik het beste kon aanschaffen als de... Vorige week heb ik naar veiligheidsschoenen gezocht en voor advies gebeld met Mallegrom Veiligheidsschoenen. Ik werd goed geadviseerd, zowel over de schoen die ik het beste kon aanschaffen als de maat die ik nodig had. Ik kan iedereen Mallegrom Veiligheidsschoenen aanbevelen!

Goede service, goed advies en snelle levering.

Maattabellen en informatie over pasvormen op de site opnemen.

Henk

IK was opzoek naar werkschoenen van timberland.. moeilijk te verkrijgen in nederland, ben normaal niet van Internet aan kopen doen, had van te voren gebeld, werd netjes gehouden en de volgende dag... IK was opzoek naar werkschoenen van timberland.. moeilijk te verkrijgen in nederland, ben normaal niet van Internet aan kopen doen, had van te voren gebeld, werd netjes gehouden en de volgende dag had iK ze al in huis!

Jesse

Goede ervaringen, de levertijd mag wel wat korter. Nu moest ik 1,5 week wachten op een paar werkschoenen. Dus dat kan korter volgens mij.

matthieu

Via google vond ik deze website

Thom

Veiligheidsschoenen besteld. Twee dagen later in huis. uitstekende levering dus. En voor een prijs die ik nergens goedkoper kan vinden. Zeer tevreden over Mallegrom.

Goede prijs.

Meer specificatie info van product op site.

Ik ervaar bij deze onlinewinkel in het algemeen positief. Duidelijke communicatie tussen de klant en de webwinkel. Dit gebeurt via verschillende communicatiemiddelen zoals de telefoon en email.

Het bedrijf biedt goede service. De webwinkel heeft een breed assortiment aan werkschoenen.

De levering van sommige producten mogen een kortere tijdsloop hebben (mits dat mogelijk is). Het gaat hier om producten die pas leverbaar zijn binnen enkele weken.