Meerdere keren werkschoenen besteld, altijd netjes geleverd..
door afwijkende maat duurt de levering iets langer, maar daar wordt je prima van op de hoogte gesteld !

Prima snelle levering....

A. Rijswijk

1e maal mijn werkschoenen/laarzen besteld.
Duidelijk op de site dat de levertijd 1 a 2 weken kon duren, binnen de 2 weken geleverd.
Had een extra paar inlegzolen bijbesteld voor mijn...
1e maal mijn werkschoenen/laarzen besteld.
Had een extra paar inlegzolen bijbesteld voor mijn huidige werkschoenen van hetzelfde merk.
Deze waren helaas niet meer leverbaar.
Netjes via de mail bericht over gehad en een vergelijkend product aangeboden gekregen.
Verder een nette en duidelijke website.

Communicatie over de status van het te leveren product kan beter.

Het zat netjes verpakt!

Communicatie over de status van het te leveren product kan beter en de levering ook. Ik kreeg na een aantal dagen mail dat de order in behandeling genomen was, 2 weken later dat ze verzonden waren.... Communicatie over de status van het te leveren product kan beter en de levering ook. Ik kreeg na een aantal dagen mail dat de order in behandeling genomen was, 2 weken later dat ze verzonden waren. Om 10.40u kreeg ik het bericht dat ze waren verzonden en om 11.00u zie ik per toeval dat het pakket ineens voor mijn voordeur ligt?! Hier had iedereen het zo mee kunnen nemen. Is gelukkig niet gebeurd, maar voor een pakketje van meer dan €100 had ik wel betere services verwacht! Er is ook niet aangebeld en er zat ook geen briefje in de brievenbus dat ze geweest zijn.

rie water

Netjes en snel

Ja, makkelijk zoeken op schoen maat

Meer modellen in maat 35

Ok

ok

ok

Eenmalige aankoop veiligheidsschoenen.

Hulp bij het kiezen van de juiste maat op de site, omdat maten nog al eens verschillen. Op een andere site staat bijvoorbeeld bij de maat; 44 (280 mm). Zo is het al iets makkelijker de juiste maat... Hulp bij het kiezen van de juiste maat op de site, omdat maten nog al eens verschillen. Op een andere site staat bijvoorbeeld bij de maat; 44 (280 mm). Zo is het al iets makkelijker de juiste maat te kiezen.

Hoefsmederij Carel Hanselman

Fijn!

E.H.A. Wiel

Meer dan prima , zeer attent !

Misemo-montage

Ik ben zeer tevreden over de bestelling.
Zowel de online bestelling als de aflevering.

Het directe contact wat werd opgenomen nadat ik een mail had gestuurd.
Zowel via de mail als telefonisch werd er contact gezocht.