CDS Projects

Zeer vlotte levering en prima aftersales.

Het eerste paar schoenen zat niet comfortabel. Gewoon teruggestuurd en andere besteld. Geen probleem.

Verzendkosten retour dienen wel zelf betaald en dit was toch wel prijzig : €16

Louise van Gerven

Ik vind dat dit bedrijf snel de bestelling leverd. sneller dan ik had verwacht.

dat bij de eerste keer dat ik besteld heb het artikel super snel bij mij geleverd is, ik ben dan ook zeer teverden over dit bedrijf en zal zeker de volgende keer als ik schoenen nodig heb bij jullie... dat bij de eerste keer dat ik besteld heb het artikel super snel bij mij geleverd is, ik ben dan ook zeer teverden over dit bedrijf en zal zeker de volgende keer als ik schoenen nodig heb bij jullie bestellen. En mijn man is helemaal gelukkig met zijn nieuwe schoenen.

geen nioeuwe punten alles is duidelijk genoeg.

Jan de Jong

Regelmatig bestel ik schoenen welke iedere keer prima worden verzorgd.

Prima communicatie over het niet aanwezig zijn van een bestelling.
Word goed opgelost.

Marina

Snelle correcte levering.

Onlangs nieuwe werkschoenen moeten bestellen en ik kwam vrij snel uit bij deveiligheidsschoen gezien hun scherpe prijzen.

Snelle en duidelijke communicatie nadat er contact werd gezocht door mij over de bestelling. Zeer concurrerende prijzen

Meer status updates na bestelling/betaling, misschien: In afwachting van verzending. Eventuele verzending met track&trace.

Mooie en uitstekende producten voor op de werkvloer

Luxe schoenen voor op de werkvloer

De volgende dag leveren

Klantvriendelijke heren die je te word staan en alles verloopt netjes alleen de levering van 2 weken is wel lang

goeie klantenservice vriendelijke heren en 1keer een garantie geval met positief resultaat

snellere levering ipv 2weken kan ook 2 dagen bijvoorbeeld

Michel

Ik was opzoek naar een specifiek model veiligheidsschoen van het merk Timberland. Deze kwam het goedkoopste naar voren bij Mallegrom. Bestellen ging prima, levertijd werd netjes vantevoren... Ik was opzoek naar een specifiek model veiligheidsschoen van het merk Timberland. Deze kwam het goedkoopste naar voren bij Mallegrom. Bestellen ging prima, levertijd werd netjes vantevoren aangegeven. Zou er de volgende keer weer wat bestellen.

Uitstekende informatie levering en de prijs.

eric

Heel goed

zeer snelle levering

(Bewerkt)

Goede ervaring

Sry, Ik had per ongeluk alles verkeerd on ingevuld