Edwin

Great company, helpful staff and great products at a reasonable price.

Helpful staff and fast send times

Noah Stout

Bezorging op tijd en gratis verzenden was echt een verassing!

Yves

Snelle service, maar niet tevreden over aangekochte pijlen die heel snel stuk gaan.

Reactie ManKung.nl:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback.
Wij willen graag dat u tevreden bent. Zou u contact met ons op willen nemen zodat wij het probleem op kunnen lossen?
Alvast bedankt.
Met...
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback.
Alvast bedankt.
A. Hooghiemstra
ManKung.nl

Dennis

Je krijgt wat je besteld. Omdat ik ongeduldig was heb ik even gebeld waar de bestelling bleef, netjes geholpen en de volgende dag ik huis.

Ramazan

Duidelijk

glenn mortier

Alles verloopt heel vlot

Schiet goed

Snel en goede afhandeling.

direct en duidelijk

tot nu toe geen

Marten

Hele prettige ervaring met dit bedrijf.
Heb contact gehad per telefoon en alles is mij duidelijk uitgelegd.

Perfecte website,alles is duidelijk beschreven en er staat duidelijk vermeld waarvoor het geschikt is (bijv Pees geschikt voor de volgende modellen kruisbogen).
En niet te vergeten Gratis...
En niet te vergeten Gratis verzending.

Geen verbeterpunten

melvin traets

Ze hebben zeer degelijke productkennis en hebben er een tevreden klant bij! Snelle levering, goede service en zowel telefonisch als via de mail enorm snelle reacties en advies.

Ze hebben zeer degelijke productkennis en hebben er een tevreden klant bij!

bedankt!

- zeer snelle reacties
- zeer uitgebreide productkennis
- snelle levering
- duidelijke en eerlijke afspraken

Geen, ga vooral zo door!

Danny Hentenaar

Altijd fijn en prettig bestellen bij Mankung.nl. Snelle verzending, goede info op zowel de site al aan de telefoon. Daarnaast zijn de gratis verzendkosten een absolute plus. Kleine probleempjes met... Altijd fijn en prettig bestellen bij Mankung.nl. Snelle verzending, goede info op zowel de site al aan de telefoon. Daarnaast zijn de gratis verzendkosten een absolute plus. Kleine probleempjes met een eerdere aanschaf van een boog werden perfect opgelost door het voorstel om in te ruilen voor een ander model boog. Heb hier al meerdere keren besteld en zal dit ook zeker blijven doen.

Goede info op de site
Snelle verzending