Goed advies. En zeer snelle levering van de bestelde kruisboog.

Christian Meyer

Goede website. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer tevreden!

Tom Van de Poll

Snelle levering, goede feedback en vriendelijke service. Ze verkopen ook n goed product... prijs kwaliteit heeft n goede verhouding

Verkoop de compoundboog ook in een pakket ready to shoot met degelijke accessoires

daan

Superservice! Laat in de middag pas legitimatie doorgemailt, toch de volgende dag in huis.

Hoek

Kruisboog besteld, volgende dag in huis! En ook goed verpakt

De accesoires voor een specifiek product aangeven op de site

Misschien de luchtkussens in het pakketje iets beter verdelen

Filip

Vlotte levering
Duidelijke communicatie

Groot aanbod aan goede prijs

Geen gevonden

Jos HAESENDONCKX

Voor de eerste maal een bestelling geplaatst en de contacten, zowel telefonisch als per e-mail, zijn optimaal verlopen.

Goede informatie. De manier waarop men de vragen van een klant opvolgt om tot een vlotte afhandeling van de transactie te komen. De opvolging van de geplaatste bestelling.

Ik heb aanvankelijk getracht de bestelling per bancontact te regelen, maar dit lukte niet. Laatste verificatiecijfer van bankkaart kon niet worden ingebracht.

Snel en vakkundig

nee

Seppe Bauwens

Op tijd geleverd en zeer goed product

Jelle Buising

Mijn ervaring met dit bedrijf zijn uitstekend! snelle service, zowel in advies als verzending van de bestelde producten.
wat mij ook zeer bevalt GEEN VERZENDKOSTEN, ook al bestel je een pees...
wat mij ook zeer bevalt GEEN VERZENDKOSTEN, ook al bestel je een pees voor een paar euro
mijn complimenten MAN KUNG.NL

geen verzendkosten en snelle reactie op de E-mail, klantvriendelijkheid is hier hoog.