Groot Willink

Super snel, goed, en accuraat, ben zeer tevreden ondanks dat ik nooit eerder zaken met hun heb gedaan

Mooie website, duidelijke structuur en weten waar je aan toe bent.

Ga zo door een voorbeeld voor andere web winkels.

Aankoop producten via de website

Duidelijke website.

ben geerlings

Positief

Snelle en correcte levering

eenvoudige montagehandleiding plus tips voor onderhoud bij de meer geavanceerde produkten

Paul

Mankung heeft een professionele en overzichtelijke website met voldoende informatie over de betreffende producten.
Na de levering heb ik gebeld met een vraag over de montage van een kruisboog...
Na de levering heb ik gebeld met een vraag over de montage van een kruisboog en werd ik snel en uitstekend geholpen.

Kortom, mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed!

Contact verloopt soepel en snel, zowel online als over de telefoon.

Goede website!

Het bedrijf werkt sneller dan ze zelf op de side beloven.
Snel netjes accuraat.
Ook wordt de klant met u aangesproken, lovenswaardig.

Snel netjes accuraat.

Perfectie is niet te verbeteren.

Marcel de Vreught

Meer dan goed..

krijg altijd antwoord op een vraag, was een keer wat kapot gegaan, was binnen 1 dag geregeld.

ga zo door zou ik zegen.

R. Stoops

Altijd al interesse in een kruisboog gehad. Ik kwam deze site tegen, veel keus, Nederlands bedrijf en gratis verzenden (binnen een werkdag!) Heb eerst een kleine kruisboog besteld om te kijken wat... Altijd al interesse in een kruisboog gehad. Ik kwam deze site tegen, veel keus, Nederlands bedrijf en gratis verzenden (binnen een werkdag!) Heb eerst een kleine kruisboog besteld om te kijken wat het is.... WOW wat een funfactor. Hebben in de tuin op een meloen geschoten! :-))

Snel, duidelijk, Nederlands

J

Snelle reacties op e-mail. Hulp bij problemen die andere bedrijven veroorzaken zonder zelf op voordeel uit te zijn zoals reclame. Snelle levering goederen. Hulpvaardige en fatsoenlijke communicatie.

Snel en netjes.

Geen.

Goed: Prima website (uw bedrijf is via een vriend geadviseerd). Goede prijs. Goede verpakking voor verzending.
Goed dat er gecontroleerd wordt op leeftijd.

Zie de eerste tekst.

De levertijd. We zijn in deze tijd verwend met snelle leveringen :-).

Erik Onnes

Snelle levering en snel een duidelijk antwoord op mijn vraag via het formulier op de website.

Snelle verzending
Snel antwoord op de vragen

Zou ik nu nog niet weten