bruggeman

Het is de eerste keer kan, nog niet echt oordelen , er komt een vervolg

tot nu toe geen klagen

xxx

Goede eerste aankoop ervaring

snelle reactie per mail, na opvragen id gegevens

Betere info op website aangaande leeftijd verificatie en dan dus de mogelijkheid om dit gelijk mee te nemen bij het bestellen en niet na de bestelling en aankoop nog eens id gegevens moeten gaan... Betere info op website aangaande leeftijd verificatie en dan dus de mogelijkheid om dit gelijk mee te nemen bij het bestellen en niet na de bestelling en aankoop nog eens id gegevens moeten gaan verzenden.

Bruce Jonh

Makkelijk besteld , snelle reactie en hele snelle verzending ben zeer tevredenen

Moest een legitimatie versturen . Hier hebben ze om gevraagd ik heb het gestuurd waarna ze binnen 5 minuten reageerden dus een super klantenservice

O. Westerveld

Geweldige service!!! duidelijk, behulpzaam, goede adviezen, snelle levertijden en flexibele instelling bij problemen of vragen over het product van de klant ook na kantoortijden. Ik ga Volgende... Geweldige service!!! duidelijk, behulpzaam, goede adviezen, snelle levertijden en flexibele instelling bij problemen of vragen over het product van de klant ook na kantoortijden. Ik ga Volgende keer zeker weer gebruik maken van dit bedrijf .

Zeer bereid je goed te woord te staan en je advies te geven waar je wat aan hebt. Daarnaast heb je het gevoel dat je echt met iemand in gesprek bent, door de laag drempelige sociale benadering in... Zeer bereid je goed te woord te staan en je advies te geven waar je wat aan hebt. Daarnaast heb je het gevoel dat je echt met iemand in gesprek bent, door de laag drempelige sociale benadering in gesprek. Dus niet zo'n call script van ziggo of iemand die je wat moet/wil aan smeren.

Vermeld:
-of bogen gecustimized kunnen worden en zo ja met welk merk.
- als er geen instructieboek bij zit
- als er ook andere pijlen compatibel zijn

Als je...
Vermeld:
-of bogen gecustimized kunnen worden en zo ja met welk merk.
- als er geen instructieboek bij zit
- als er ook andere pijlen compatibel zijn

Als je verwijst naar een ander product zoals " extra pijlen nodig" maak een hyperlink naar dat onderdeel op de site.
Ik zou graag meer uitbreid mogelijkheden zien op divers: tabs handschoenen onderhoud spullen voor de boog viziers stabielitoren e.d.

Ook zou ik graag terug zien als bijv mijn latten o.i.d. defect zouden zijn ik die bij jullie kan bestellen maar ik zie enkel kruisboog latten staan.

Heel klantvriendelijk en snel.
Had het de volgende dag binnen

Snelheid

Snel en goedkoop

Slechte ervaringen gehad met dpd/cts maar niet via deze site hoor. Dus baalde eerste keer dat ik dpd zag staan.

Ronny

Prettige probleemloze afhandeling van de aankoop - zeer snelle verzending

Alles ok

Geen tips

Uitstekend, op diverse vlakken: service, informatieverstrekking, snelheid.

Snelle en efficiente communicatie, duidelijke productbeschrijvingen op internet en flash movies met equipment in actie.

Zeer goed

Zeer snelle reactie en levering

Anoniempje

Overzichtelijke website, vlotte levering, geen extra kosten!