Via de website aangekocht. Zeer correct antwoord op vragen. Ook prijs-kwaliteit van het product is zeer goed.

Overzichtelijk en duidelijk

Misschien nog video toevoegen rond de verschillende producten

Gyoko Gyoreylieski

De beste!

Nieks

Co vlastuin

Top bedrijf

Zijn er niet 😉

Angelo B.

Super!

Zeer snelle afhandeling, en producten binnen een dag in huis

Mike Bosscher

In het weekend een email gestuurd en direct antwoord ontvangen.

Top dat er direct een link staat met alle accessoires. Dat geeft veel duidelijkheid.

Lijkt mij verstandig om video's te gaan maken. Pak het product uit en laat zien wat er in zit. Geef tips en leg uit hoe te installeren. Leg uit over het gebruik en onderhoud. Als ik dat als klant... Lijkt mij verstandig om video's te gaan maken. Pak het product uit en laat zien wat er in zit. Geef tips en leg uit hoe te installeren. Leg uit over het gebruik en onderhoud. Als ik dat als klant zie dan krijg ik zekerheid dat ik geen verkeerde dingen doe en weet hoe het werkt.

Ervaringen waren goed, alles was netjes geleverd in goede conditie.

goed stevig verpakt.

Leoni

Snelle service, goede producten

Snelle levering, juiste product omschrijving, goed verpakt

Voor nu nog geen verbeter punten.

ML

Heel tevreden, snel en netjes geleverd!

Overzichtelijke site met veel en duidelijke informatie.

Rops

Mijn ervaring is goed, service en afspraken geweldig.

Geweldige informatie.

Misschien schiet doelen van b.v. stro of heel dik karton, en natuurlijk 10 % VOOR MIJ HE HE HÈ.

Zeer goede ervaring. Prettige communicatie en goede levering. Bij mijn compoundboog had ik wel een wat betere beschrijving willen hebben hoe ik alles aan kan passen maar dat ligt niet aan de man... Zeer goede ervaring. Prettige communicatie en goede levering. Bij mijn compoundboog had ik wel een wat betere beschrijving willen hebben hoe ik alles aan kan passen maar dat ligt niet aan de man kung. Goederen werden snel geleverd en de mailwisseling verliep ook soepel. Bedankt voor mijn drie nieuwe bogen👍🎉🎊

Goederen staan duidelijk omschreven en ik kon snel vinden wat ik zocht. Alle info over trekgewicht en snelheden enz.

Handleiding van produkten als pdf of een filmpje hoe compound boog trekgewicht enz aan te passen. (Voor dummies)👍