wijnand scheffer

Goed bedrijf, verder goede uitleg aan de telefoon, en snelle leveringen.

Goede uitleg, snel, duidelijk, mail ook duidelijk na bestelling

Tot zo ver geen min punt

Top materiaal en snel geleverd.

Prima aanbod

Bestelling voor 16:00 gedaan maar werd helaas niet de dag er na bezorgd zoals op de site aangegeven is.

Bij ManKung hebben we een boog, inclusief toebehoren, pijlen, pijlresten, etc gekocht.

Sterk punt vinden we de gratis verzending en de vlotte leveringen. Ook de website is prima in orde.

We hebben al tweemaal een pijlrest gekocht, echter zijn die zeer slap en gaan zo weer kapot. Verder misten we een handleiding hoe de boog in elkaar te zetten.

Nieck Pijnenburg

In het begin wist ik nauwelijks iets van kruisbogen, maar door de informatie van de website is het mij gelukt om de perfecte kruisboog voor beginners en toebehoren uit te zoeken. Omdat ik nieuw was... In het begin wist ik nauwelijks iets van kruisbogen, maar door de informatie van de website is het mij gelukt om de perfecte kruisboog voor beginners en toebehoren uit te zoeken. Omdat ik nieuw was had ik een aantal vragen, die werden vriendelijk beantwoord! De snelle service van jullie bedrijf is ook zeker een pluspunt!

Zie hierboven.

Misschien kan je demonstratie filmpjes maken van de kruisbogen. Zo kan je beter zien hoe die eruit ziet en schiet. Dit zeg ik alleen, omdat ik echt niks kon verzinnen.

Uitstekend. Snelle en duidelijke reactie op vragen, tijdig geinformeerd over kleine wijziging product tov afbeelding website, snelle levering en fijne boog met toebehoren.

Communicatie

Voor het eerst een kruisboog besteld. Er ging iets mis met de verwerking van de bestelling maar na contact snel verholpen en ben tevreden!

Prima value for money. Goed verpakt en een extraatje gekregen.

Automatische bevestiging gekregen maar blijkbaar had men geen email adres van mij om te kunnen vragen om legitimatiebewijs. Hierdoor liep de order vertraging op tot het moment dat ik contact opnam.

Sami

Snelle bezorging fijne pijlen perfecte maat

Zeer snelle bezorging

Tot nu toe niks

Ben

Alles is super snel verlopen en heb een heel goede service gekregen van de werknemers

Een heel vlotte service en communicatie

Geen enkele

Correct.

M de Roos

Goed, professioneel.

Zijn serieus met hun werk bezig.