Michael Callaars

Prima, goede service.
Heel fijn dat er gratis een bevestigingsplaatje nagestuurd wordt.

De Leeftijdsverifactie mail kwam in de spam map terecht en werd daarom door mij niet meteen gezien.

John

Gebruiksvriendelijk website

Duidelijk en overzichtelijk

Nope.... Gewoon goed

John

Man Kung MK-150A1TC kruisboog besteld, super kruisboog trouwens.
Schiet op zo'n 50 meter zuiver na 3x 't vizier bijstellen . Top service snelle levering en goed verpakt.

Heel goed verpakt product, snelle levering, contact via e-mail binnen no-time antwoord.

Chun-wan Choi

Snelle levering, goede service

Geen verzendkosten

Geen, blijf zo doorgaat

Maikk

Keurig,duidelijke website. Met goede prijskwaliteit verhoudingen. Levering is ook zeer op tijd.

Je kon makkelijk vergelijken in het overzicht aangezien alles duidelijk is aangegeven.

Misschien combinatie sets

Maurice

Zeer goed. Snelle service. Goede retourservice. En kwaliteitspullen.
Ik kom zeker terug.

Kwaliteit snelheid

C. Bohncke

Duidelijke website en een snelle levering

Ruil formulier op de website plaatsen

De ervaring met dut bedrijf valt mij tegen mijn pijl is kapot gegaan door de arrow rest die bij mijn pijl en boog is gekomen (cb55b) ik heb hierdoor een nieuwe arrow rest moeten kopen en ik heb... De ervaring met dut bedrijf valt mij tegen mijn pijl is kapot gegaan door de arrow rest die bij mijn pijl en boog is gekomen (cb55b) ik heb hierdoor een nieuwe arrow rest moeten kopen en ik heb hierdoor al 3 dagen niet kunnen schieten wat ik zeer jammer vindt nu heb ik gister de nieuwe arrow rest besteld en is er een fout gemaakt en moet ik weer een dag wachten

Duidelijkere uitleg bij het geleverde product
Betere kwaliteit pijlen en arrow
Als jullie zeggen 'morgen in huis' moeten ze ook morgen in huis komen

Reactie ManKung.nl:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback!
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback!
Het spijt mij dat uw pijl kapot is gegaan door de meegeleverde arrow rest. Wij hebben tot op heden nog geen andere negatieve reacties ontvangen over deze arrow rest maar zullen het in de gaten houden. Hopelijk bevalt de nieuwe arrow rest beter. Vindt u het goed als wij ter compensatie een nieuwe pijl opsturen?
Helaas zijn wij qua bezorging afhankelijk van de pakketdienst. Mijn excuses dat u langer hebt moeten wachten dan gebruikelijk. Wellicht moeten wij beter communiceren dat de levering af en toe wat langer duurt.
Ik wens u desondanks nog veel plezier met de handboog. Als u vragen hebt hoor ik dat graag.
A. Hooghiemstra
Team ManKung.nl

Robin Hood

Snelle service. Prima producten.

axie alblas

Goedkoop snel in leveren goede service.

Bedankt

Lijst van onderdelen per kruisboog is top.
Bij vragen deskundig advies.

Links vanproducten naar YouTube filmpjes.