K. Land

De producten werden binnen 2 dagen geleverd. Vragen via de mail werden snel beantwoord en waar nodig werd een alternatief aangeboden. Zeer tevreden zowel over de producten als het contact met de... De producten werden binnen 2 dagen geleverd. Vragen via de mail werden snel beantwoord en waar nodig werd een alternatief aangeboden. Zeer tevreden zowel over de producten als het contact met de leverancier.

Correcte behandeling. Navigeren op de website gaat moeiteloos.

Geen verbeterpunten.

Frits van Beurden

Snelle levering van bestelde producten.
prijzen zijn concurrerend ten opzichte van andere leveranciers.

Duidelijke website.
eenvoudige procedure.

zou het zo even niet weten.

Chris nieuwland

Verscheidene keren artikelen gekocht bij ManKung.nl en deze zijn van uitstekende kwaliteit

de site is duidelijk en je ziet wat je krijgt

Houden zo ik zou niet weten wat er kan verbeterd worden

Leenhouwers

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed voor het eerst iets besteld deze week. Helaas kwam het mailtje van hun voor de leeftijdverificatie in mijn ongewenste email box, waardoor ik het pas... Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed voor het eerst iets besteld deze week. Helaas kwam het mailtje van hun voor de leeftijdverificatie in mijn ongewenste email box, waardoor ik het pas laat zag. Maar nadat dat afgehandeld was was het pakketje binnen een dag binnen. De spullen die ze verkopen zijn van zeer goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Als het kan zorgen dat mailtjes niet in de ongewenst box komen

Brokking

Goede service, snelle en nette levering.

Contact via de telefoon verliep zeer goed. Ik werd goed geïnformeerd over het product.

Goed contact
Geen bezorgkosten

Geen bezorgkosten

Liefhebber

Ik heb zeer goede ervaringen met mankung.nl
Prima prijzen en goede producten!
Mocht er iets niet naar wens zijn dan wordt dit direct verholpen, super service!

WV te Z

Mooie website, goede communicatie en prima service.

Goede service

duidelijk, overzichtelijk

Wederom top: Goede prijzen, snelle levering en goede info m.b.t. de voorgang.

Goede prijzen en snelle levering. Goede service

Johan

Prettige ervaring. No nonsens en eenvoudige bestelprocedure.

De beschrijving van bijgeleverde componenten van het compoundboog pakket wat ik bestelde, week in positieve zin af van wat meegeleverd werd. Pijloplegger was een degelijke whisker biscuit en het... De beschrijving van bijgeleverde componenten van het compoundboog pakket wat ik bestelde, week in positieve zin af van wat meegeleverd werd. Pijloplegger was een degelijke whisker biscuit en het vizier een 3-pins met fluorescerende ring (i.p.v. het afgebeelde 2-pins basis vizier) Ook waren er een D-loop en peepsight gemonteerd. Gewoon nette afwerking. Mooie prijs voor dit product.

Misschien nog iets gedetailleerder technische info (maten, kinetische energie) en duidelijke montage tekening van los bijgeleverde onderdelen.