Dave Cross

Wisselend aanbod, regelmatige updates van assortiment, goede website

Adequaat, zorgvuldig, betrouwbaar

Tim Jansen

Altijd goed. Servicegericht, pragmatisch insteek en een No nonsense instelling.

Goeie wijnen, eerlijke prijs en goeie gunningsfactor

Miss wine

Uitstekende service!

Uitgebreide wijncollectie, overzichtelijke website.

M. Leeflang

Margareth wines ervaar ik als een heel plezierig bedrijf. Ik bestel voornamelijk online. De bezorging is altijd zoals afgesproken, dat vind ik heel prettig. De bezorgers stralen meestal iets... Margareth wines ervaar ik als een heel plezierig bedrijf. Ik bestel voornamelijk online. De bezorging is altijd zoals afgesproken, dat vind ik heel prettig. De bezorgers stralen meestal iets vrolijks uit en voelen zich vaak betrokken bij de zaak.
Heel aardig vind ik ook altijd het extra flesje wijn om uit te proberen erbij, met persoonlijk geschreven kaartje. Leuke service !
En bij een wijnpakket de folder die uitlegt geeft over de wijn zelf, de bewaartijd en bij welke gerechten de wijn het goed doet.

Betrouwbaar, lekkere wijnen, en maakt met het extra flesje een mooi royaal gebaar.

Michiel

Goede selectie prijs /kwaliteit. Duidelijk wanneer bestelling komt en altijd een persoonlijke touch aan de bestelling.

Persoonlijke aanpak en goede selectie. Dit onderscheidt jullie van bv. Grapedistrict.

Remco Thoen

Heerlijke wijnen. Bezorging altijd op tijd en super service

Duidelijk website goede clientexperince alom

Dante

Mooie wijnen, goede prijzen en altijd volgens afspraak geleverd

Zelf levertijd kunnen plannen, mooi en uitgebreid aanbod van wijnen

Peters

Een paar keer eerder een fles wijn en wiskhey gekocht voor cadeau. Nu voor een feestje witte wijn en rosé gekocht

Kennis, klantgericht en service gericht

A Hagemeijer

Mooie aanbiedingen, snel bezorgd, goed verpakt. Ingesloten beschrijving van de wijnen en persoonlijk bedankje

Zie boven.

W.L. van der Laan

Alleen maar positieve ervaringen.

Snelle levering, goede wijnen en als er een probleempje zou zijn, wordt dit zeer snel en accuraat opgelost.