xxx

Prima assortiment en vooral een snelle levering

gratis levering binnen 24 uur in een door mij gekozen tijdvenster van 2 uur

Martin van Angeren

Als ik in Utrecht loop ik meestal even de winkel binnen. Verder plaats ik regelmatig een bestelling via internet.

Servicegericht, informatief en kwaliteitswijnen.

Neel de Boer

Prompte bezorging

vriendelijk briefje met steeds een attentie in de vorm van een fles om te proeven

Melanie

Super service, goed advies.

Persoonlijk advies

Paul Frencken

Ik voel me bij Margaret Wines steeds meer thuis. De website biedt een goed beeld van de wijnen. Vaak ook goede adviezen over wijn-spijscombinatie, zelfs vaak met goede recepten. Daar maak ik graag... Ik voel me bij Margaret Wines steeds meer thuis. De website biedt een goed beeld van de wijnen. Vaak ook goede adviezen over wijn-spijscombinatie, zelfs vaak met goede recepten. Daar maak ik graag gebruik van. De service in de winkel is ook echt goed. Enthousiaste mensen die geïnteresseerd zijn, met je meedenken en je enthousiasmeren (zonder op te dringen). Echt een leuk team. Levering thuis is prettig stipt en gebeurd met al even veel enthousiasme.

Enthousiasme
geïnteresseerd
kennis van zaken (op een prettige enthousiaste manier)
weten een mooi aanbod te bieden

Tahlvik Leung

Uitstekende service. Goed aanbod. Vriendelijke bezorgers. Wijnen zijn heerlijk. Webshop werkt redelijk goed.

Zie bovenstaande. De extra fles wijn bij een bestelling boven de 75 EUR is ook altijd goed. Kortom een tevreden klant.

Hester Lambooij

Heel goed

Zo leuk dat we er iedere keer een flesje proefwijn bij krijgen met een handgeschreven kaartje! Bezorging ook geheel volgens afspraak.

Maarten de Vries

Koop er vaak mijn wijn of een wijn die ik cadeau doe. Kleine, overzichtelijke winkel met een heel mooi assortiment wijnen.

- Sterk assortiment met wijnen die ik vaak aanraad bij vrienden
- Deskundig personeel
- Goede bezorgservice

Jan Moen

Al jaren mijn wijnwinkel. Een echte topper. Altijd een mooi breed assortiment van heerlijke goede wijnen.

Goede wijnen. Fantatische snelle service en levering. Extra flesje(s) bij bestelling. Een wijnhandel die zijn klanten verwent.

Silvia Verm

Goede tips, goede service, goede wijn

Persoonlijke behandeling en leuk extra flesje als je veel wijn koopt. Is goeie geste en je probeert meteen weer iets anders wat je zelf niet zou kopen.