Tido Visser

Persoonlijk, klantgericht, gul (met zo'n flesje wijn bij de bestelling creëer je meteen een band: er zitten liefhebbers achter de bestelling).

Zie boven.

Paul

Prachtige wijnen, uitstekende service

m smeets

Goed assortiment, prima service

van alles prima, maar vooral snelle levering

Melanie Verheij-Bessem

Fijne wijnen, goed advies, attent personeel

Mooi assortiment

Ivo

Mooie winkel, perfecte website, uitmuntende bezorgservice, leuke en verrassende wijnpakketten en een persoonlijke touch. Zowel in de winkel als op de website altijd een plezier om bij Margaretwines... Mooie winkel, perfecte website, uitmuntende bezorgservice, leuke en verrassende wijnpakketten en een persoonlijke touch. Zowel in de winkel als op de website altijd een plezier om bij Margaretwines te kopen.

Bij elke levering kijk ik alweer uit naar het handgeschreven kaartje met een extra flesje ontdek wijn. In deze tijd van grote anonieme bedrijven geeft dit mij het gevoel dat je als klant serieus... Bij elke levering kijk ik alweer uit naar het handgeschreven kaartje met een extra flesje ontdek wijn. In deze tijd van grote anonieme bedrijven geeft dit mij het gevoel dat je als klant serieus gewaardeerd wordt.

Bart vK

Zeer positief - snelle levering en goede communicatie.

Snelle levering, goede communicatie.

Martin van Angeren

Koop regelmatig wijn via internet en ga regelmatig langs in de winkel.

Mooie, informatie site, uitstekende service en uitstekende wijnen.

Jeannie Duits

Zeer goede ervaring met zowel winkel online en de winkel zelf.. Buitengewoon fijn personeel en super vriendelijk..

Flexibel

Joyce van Aken

Meerdere malen wijn besteld en wijnadvies gevraagd. Uitstekende service!

Goed en vriendelijk advies

Stefan de Wit

Ik heb goede ervaringen. Overzichtelijke website, goed aanbod van wijnen en snelle bezorging!

Service, met name de bezorging.