Snelle reactie op de email. Zeer snelle en goede levering. Bezorger was erg attent.

Kersten

Zeer goed! Online bestelling gedaan op zaterdag en dinsdag de bestelling al in huis. Naast het bestelde ontvingen wij naast een aardig kaartje ook nog een heerlijke fles witte wijn.
Wat een...
Wat een goede en leuke service, zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer attente verkoper

Dante

Uitstekend! Mooie wijnen en met regelmaat aanbod van nieuwe wijn. Zee goede service.

Altijd op tijd bij aflevering. Nog nooit op een foutje kunnen “ betrappen “.

Pier

Ee kopen hier al jaren Een heel fijne service met een duidelijke site. Leveringen altijd volgens afspraak en je krijgt al vanaf de eerste bestelling het idee gewaardeerd te worden als klant.

Levering stipt volgens afspraak. Persoonlijke aandacht.

M. Danders

Prima! Bestelling wordt keurig verwerkt en geleverd en er is aandacht voor.

We kregen zomaar een fles wijn kado bij onze bestelling. Erg aardig!

D

snel, vriendelijk en erg goede wijn!

Olaf de Wit

Altijd positief

Enthousiaste en persoonlijke service

m.muller

Normaal ga ik naar de winkel op Oudkerkhof maar had nu wat meer nodig ivm een borrel. Twee verschillende wijnen online besteld waarvan er eentje niet helemaal naar mijn smaak bleek. Contact gehad... Normaal ga ik naar de winkel op Oudkerkhof maar had nu wat meer nodig ivm een borrel. Twee verschillende wijnen online besteld waarvan er eentje niet helemaal naar mijn smaak bleek. Contact gehad met de winkel en kon zonder problemen de wijnen komen omruilen.

Klantenservice bij bestellen en mogelijkheid om wijnen om te ruilen. Altijd vriendelijk in de winkel. Fijne zaak!!

Peter Kuijpers

Ik ben wijn gaan bestellen bij Margaretwines toen ik tijdens een etentje een hele mooie wijn tegenkwam die slechts daar werd verkocht. Sindsdien bestel ik eigenlijk al mijn wijn daar: goede... Ik ben wijn gaan bestellen bij Margaretwines toen ik tijdens een etentje een hele mooie wijn tegenkwam die slechts daar werd verkocht. Sindsdien bestel ik eigenlijk al mijn wijn daar: goede kwaliteit en uitstekende bezorgservice! het handgeschreven kaartje dat ik bij grotere bestellingen vindt maakt het allemaal extra klantgericht. Chapeau!

Goede wijnen, uitstekende bezorgservice, klantgericht bedrijf

Emma

Excellent!

You can really trust the wine selection- if it's there, it's because it's good and not because they 'need' a pinot grigio at 10 euros for example. The customer service is excellent and very... You can really trust the wine selection- if it's there, it's because it's good and not because they 'need' a pinot grigio at 10 euros for example. The customer service is excellent and very personal. The delivery has different time options- very convenient. I can't recommend them enough really.