Anne

Een snelle en persoonlijke service. Hoge kwaliteit wijnen en mooie aanbiedingen.

Snelle service.
Zelf bezorgingstijd kunnen kiezen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Tom Verhulst

Bestel online regelmatig wijn

Mooi (niet groot maar wel kwalitatief goed) assortiment kwaliteitswijn. Bestellingen worden door Margaretwines zelf afgeleverd op een door jezelf vast te stellen moment. Onderscheidend !

johan sanders

Positief, geode wijnen, snelle service

mooie verpakking
geode product kaarten

Peter

Uitstekend

kennis van de producten en de rake omschrijvingen

B.C.Bockwinkel

Ik ken dit bedrijf alleen van bestellen en ontvangen en dat gaat altijd erg goed. Bijzonder aardig dat ik altijd een paar wijnen cadeau krijg om te proeven.

Bezorging altijd zoals afgespreoken. Zie ook eerder.

PAX for Peace in Utrecht

Goede service. Prettig dat je bij bestelling kan aangeven wanneer je het liefst verwacht.
Jullie denken met klant mee en geven alle mogelijkheden aan. Dat is erg prettig.
Hartelijk...
Hartelijk dank!

Jullie denken mee met klant en leveren op tijd!!

Universiteit Utrecht

Vriendelijke, snelle hulp en levering

Margaret Wines denkt mee. (ik bestelde flessen wijn en er werd gevraag of die los ingepakt moesten worden)

Marije

Wij zijn super tevreden over margaret wines. Altijd goed advies, heerlijke wijnen en snelle levering.

Goed advies, snelle levering, heerlijke wijnen

Hélène

Ik ben een aantal maal in de winkel geweest en heb 2 x een bestelling online gedaan omdat dat makkelijker is dan sjouwen.

heel duidelijke beschrijving bij elke wijn.
Veel keuze voor bezorgmomenten

Vile