Manon

Ruim 10 jaar klant bij Margaret wines

Snelle levering en aardige lui, klantvriendelijke website, hartelijke ontvangst in winkel. Wijnen van de maand staan altijd open of worden opengetrokken.
Extraatje met persoonlijk geschreven...
Extraatje met persoonlijk geschreven kaartje

Kortom, keigoede service.
En mooie wijnen natuurlijk.

S.Tn.I.Kloos

Goede website,klantvriendelijke bezorging met altijd een aardigheid erbij.
Ruime keuze uit wijnen en tot op heden goed bevallen

Rob Tibboel

Goed/prima.

Prima website, goede wijnen .

Niemeijer

Maar vaker bestel ik online wijn die ik laat thuis bezorgen. Dat vind ik een geweldige service! Ik bezoek af en toe de winkel. Wordt daar altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen.
Daar zit altijd een hand beschreven kaart bij een een fles wijn cadeau. Wij hebben al een aantal keer de wijn die we cadeau kregen bij de volgende bestelling besteld. De jongens die de wijn komen bezorgen zijn altijd super vriendelijk en voorkomend.

goed advies
vriendelijk personeel

Dirk en Lia Barth-Reedijk

Al jaren bijzonder prettig

Bestellen, bezorgen, advies uitstekend

Richard G

Je wordt hier altijd zeer kundig geholpen. Een echte aanrader!

Je krijgt altijd zeer goed advies en uitgebreide informatie over alle wijnen. Het personeel is erg kundig en het assortiment is uitgebreid. De website (en winkel) is netjes en bezorging is altijd op... Je krijgt altijd zeer goed advies en uitgebreide informatie over alle wijnen. Het personeel is erg kundig en het assortiment is uitgebreid. De website (en winkel) is netjes en bezorging is altijd op tijd.

Robert-Paul Eijkenaar

Prima, meerdere malen wijn besteld en ook eens een proeverij gehad. Aardig dat ik bij de laatste bestelling een extra fles om te proeven kreeg.

Persoonlijke aanpak: briefje bij mijn bestelling

Dolf

Heerlijke wijnen en top service. Altijd zoals besteld.

Duidelijke leveringstijden in blokken van twee uur die je bij de bestelling kunt kiezen .

Jack

1ste ervaring, veel keuze op site van mooie wijnen. (Bestellen van meerdere flessen van hetzelfde product beetje onduidelijk)

Goede communicatie via mail over status bestelling .
Ook nog een persoonlijke attentie bij de bestelling, wat ik als erg attent ervaar.

Marc

Uitstekende ervaringen!