Eelco van Dijk

Zeer positief

Snelle levering, aantrekkelijk assortiment, attent

Ab Haring

Goede service en levering. Wat opvalt is het handgeschreven kaartje er bij. Via de website is de wijn makkelijk te bestellen.

Goede wijnen
Perfecte levering
Persoonlijke note

Marcel ten Asbroek

Makkelijk bestellen, snel bezorgd. Aanpassen bestelling geen probleem. Wel is het eigen account moeilijk te openen. Ik heb uiteindelijk maar gewoon buiten mijn account om besteld. Daardoor kon ik... Makkelijk bestellen, snel bezorgd. Aanpassen bestelling geen probleem. Wel is het eigen account moeilijk te openen. Ik heb uiteindelijk maar gewoon buiten mijn account om besteld. Daardoor kon ik niet meteen via IDEAL betalen, jammer.

Snel, lekkere wijnen, goede service. Leuk dat we een extra fles kregen om te proeven.

FBAP van Dommelen

Duidelijke website en een snelle levering.

Zeer attent dat er een welkomsgeschenk aan de bestelling was toegevoegd

Zie voorgaande

Frits

Duidelijke website en een snelle levering.

Zeer attent dat er een extra fles als welkomstgeschenk aan de bestelling was toegevoegd.

Duidelijke webshop, snelle levering en een attente, persoonlijke benadering.

Mulder

Uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Kennis van producten en een fijne vertaling van mijn wens in een goede fles wijn!

Uitstekende wijnen voor prima prijs. Keurig thuisbezorgt, altijd volgens afspraak.
Hier kom je voor terug, je proeft een mooie kwaliteit bij dit bedrijf en in de wijnen!

J.verstegen

Geregeld online bestelling. Ook zeker 1x per maand in de winkel.

Deskundigheid in de winkel.
Snelle, vriendelijke bezorging.

Margreeth Meyer

Goede service en levering.

Ruime keuze en goede webside met wijn spijs advies.

fleur

Fijn

snelle levering

Dante van der Horst

Uitstekend, mooie wijnen en een snelle en accurate levering aan huis, ook de gratis fles " om ook eens te proberen " is altijd een leuke verrassing

Uitstekende service