Leung

Fijn aanbod van heerlijke wijnen. Fijn dat de er na werktijd gekeverd wordt. Mooi de persoonlijke kaart.

Ruim aanbod en een goed werkende website

Krist Plaizier

Nog net zo goed als voorheen. Prima assortiment, website en levering.

Zie hierboven.

John Monster

Heb voor het eerst wijn besteld bij Margaret Wines, dit ging via internet.

Kon aangeven op welk tijdstip de wijn geleverd moest worden. De wijn is op de aangeven tijdstip geleverd.

Egbert van Wietmarschen

De perfecte vriendelijke behandeling in de winkel wordt zonder meer ook zo doorgezet in de bezorging, service als je on-line bestelt.

Leuke ideen om eens een nieuw soort wijn te proberen.

Teeuwe Poot

Alleen maar top ervaringen. veel kennis en prima klantgerichtheid

kennis, assortiment, gastvrijheid en service

Dick van der Linde

Prima, correcte uitvoering van mijn bestelling, nette levering en op tijd van het bestelde

Zie boven

Marileen Kan

Ik heb me vaak laten adviseren in de winkel over wijn & spijs combinaties: altijd raak! Nu bestel ik meestal online een voorraadje, heel handig.

Fijn dat je tijden kunt kiezen. Wijnen zelf zijn zonder uitzondering goed, goede prijs/kwaliteit verhouding ook.

A.P.M. Heintz

Goede collectie
vriendelijke bediening

goede service

K. Korte

Margaretwines heeft heerlijke wijnen, en goede service.

Sterke punten vind ik: Zonder uitzondering is elke wijn kwalitatief goed. Deze mensen hebben verstand van wijn. En het zijn niet de grote merken die je bij de supers of grote slijterijen vind. Het... Sterke punten vind ik: Zonder uitzondering is elke wijn kwalitatief goed. Deze mensen hebben verstand van wijn. En het zijn niet de grote merken die je bij de supers of grote slijterijen vind. Het zijn niet de goedkoopste wijnen, maar zeker vriendelijk geprijsd voor wat het is: Goede en vaak lekkere wijn!

Overzichtelijke website, goed aanbod, snelle levering, attente en vriendelijke bezorger

Ruim aanbod, attente en vriendelijke bezorger