Broos

Zeer goed

Goede service, altijd een fijne verrassing dat er een extra fles bij een bestelling geleverd wordt.

Laurens Heggelman

Ruime selectie aan wijnen en goed advies welke wijn er lekker is bij welk gerecht.
Ook hebben ze wijnen in elke prijs range.

Het persoonlijke advies, diversiteit in de wijnen, goede aanbiedingen

Ineke

Geweldig.

Handige website met heldere info. Op tijd en volgens afspraak afgeleverd tot in de garage. En de kerstverrassing in de vorm van een heerlijke fles witte en rode wijn van het huis, stel ik bijzonder... Handige website met heldere info. Op tijd en volgens afspraak afgeleverd tot in de garage. En de kerstverrassing in de vorm van een heerlijke fles witte en rode wijn van het huis, stel ik bijzonder op prijs! Bedankt!

Marc van Vliet / winetoast

Al vele jaren goede ervaring met deze wijnspeciaalzaak. Een goed assortiment van orginele kwaliteitswijnen tegen redeljke prijzen verkrijgbaar. Prima service en klantvriendelijkheid met zeer... Al vele jaren goede ervaring met deze wijnspeciaalzaak. Een goed assortiment van orginele kwaliteitswijnen tegen redeljke prijzen verkrijgbaar. Prima service en klantvriendelijkheid met zeer snelle levering van bestelde wijnen aan huis. Ook altijd fijn om een aantal wijnen te kunnen proeven in de winkel.

Snelle en correcte levering van bestelde wijnen aan huis. Veel produktkennis over de wijnen in het assortiment. Na levering betalen met factuur is geen enkel probleem.

Lena Bosch

Top! Met name het tijdsframe 's avonds van 19:00-21:00. Eindelijk een winkel die rekening houdt met werkende mensen.

Levertijden, gratis levering boven bepaald (acceptabel) bedrag, gratis fles wijn als cadeau!

Alexander Laarman

Komen/bestellen hier al jaren. Goede service en wijnen. Omschrijving wijnen makkelijk passend met gerechten.

Goede service. Wijnen die bij ons passen.

Bert

Mooi assortiment wijnen, deze zijn op website en losse kaartjes voorzien van goede smaaknotities. Kundig personeel, daarnaast plezierig om een paar wijnen op de eerste verdieping te kunnen proeven.

Wijnwinkel is meer dan dozen schuiven: kundig personeel, mooie beleving, aardige attentie bij bestelling.

Martin Sturkenboom

Na mijn verhuizing ongeveer een jaar weggeweest als klant . veel rrvaring opgedaan met andere online winkels, en gewone winkels.
Margaret Wines kwalificeert hier bovenuit en ik ben blij dat...
Margaret Wines kwalificeert hier bovenuit en ik ben blij dat ik weer terug ben??

ruime keuze
prima typering van de wijnen
goed geprijsd
geweldige b ezorgings service
met vriendelijk personeel

S. Spans

Erg enthousiast, kwaliteitswijnen. Normaal bestel ik in de winkel, maar de internetbestellingen gaan ook prima.

Kwaliteit, altijd net een stap extra voor de klant.

I.Veldhuis

Wij hebben hele goede ervaring met Margaretwines. Als je iets bestelt hebt is het de volgende dag al in huis. Prima service.

We kregen zomaar een lekkere fles wijn gratis. Hier waren we erg blij mee.