Reinaerde

Vanuit ons kindercentrum bestellen wij regelmatig Bij Marjo, altijd een snelle levering en de artikelen hebben een goeie kwaliteit voor een prima prijs.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company.
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company.
Wat super om te lezen dat je tevreden bent over onze levering, de artikelen, de kwaliteit en de prijs! Hier zijn wij ontzettend blij mee.

louise

(Bewerkt)

Spullen zoals beschreven

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Louise, erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed.
Met vriendelijke...

Marjolijn Hofstra

Zeer tevreden over de aankoop en de bezorging

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Marjolijn!
Ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw aankoop en bezorging. Hopelijk tot ziens, in onze webshop.
Met...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Marjolijn!

Mirella Kivits Moonen

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw mooie beoordeling op Feedback Company Mirella!

Ghj Hermse

Heel prettig.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw mooie beoordeling op Feedback Company, hier zijn wij erg blij mee!

Slingerland

Heel goed. Keurig verpakt. Spullen zien er goed uit. Mooi catalogus boek om uit te kiezen.

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Wij zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent over de verpakking, ons assortiment en de catalogus. Hopelijk tot ziens, in onze webshop.

Rick Clephas

Goed, kundig en professioneel

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback company Rick!
Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed. Hopelijk tot ziens, in onze webshop.
Met vriendelijke...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback company Rick!

Han Ortelee

Zeer goede service

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw mooie beoordeling op Feedback company Han, hier zijn wij erg blij mee!
Klantenservice Marjo...

Corrie Nieuwkoop Groen van Prinstererschool

Zeer positief!

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw mooie beoordeling op Feedback company Corrie, hier zijn wij erg blij mee!
Klantenservice Marjo...

Partycaravan

IK bestelde hier enkele spulletjes voor mijn bedrijf Partycaravan en ik ben prima geholpen. Zeer snel antwoord op mijn mailtjes en snelle verzending. Ik koop zeker nog eens bij Marjo Speelgoed.

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en de verzending bij Marjo Speelgoed. Tot ziens in onze webshop.
Met...