M. van de Merwe

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling M van de Merwe!

KOC Meneer Stippel

Duidelijke website, snelle en accurate levering

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Wat een mooi cijfer en fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze website en de levering. Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed.
Met...

Kinderdagverblijf 't Patotterke BV

Mooi speelgoed en prijs kwaliteit top!

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Je geeft aan tevreden te zijn over het speelgoed en de prijs-kwaliteit. Dit vinden wij erg fijn om te lezen. Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed.

Brigitte

Snel, volgens afspraak.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Brigitte en wat een mooi cijfer!

Restaurant Bargo B.V.

Goed!

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed, hopelijk tot ziens.
Met vriendelijke...

Noor

Zoon ontzettend blij met de plak ninja’s om uit te delen voor zijn verjaardag. Producten snel geleverd maar werden door een probleem bij DHL retour verzonden. Klantenservice was behulpzaam,... Zoon ontzettend blij met de plak ninja’s om uit te delen voor zijn verjaardag. Producten snel geleverd maar werden door een probleem bij DHL retour verzonden. Klantenservice was behulpzaam, effectief en zeer vriendelijk en heeft probleem met DHL snel opgelost en meteen weer opnieuw geleverd. Erg fijne ervaring.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Noor!
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Noor!
Leuk om te zien dat jouw zoontje blij is met de plak ninja's. Uiteraard vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten de bestelling zo snel mogelijk ontvangen en kijken we graag mee met een oplossing!

Ina

Goede ervaring . Leuke artikelen voor een leuke prijs . Ruime sortering

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Ina!
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Ina!
Je geeft aan een fijne ervaring met Marjo Speelgoed te hebben. Fijn dat je tevreden bent over de artikelen, de prijs en het assortiment.

Hi

Snel geleverd en keurig verpakt, product als omschreven.

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering, verpakking en het product. Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed.
Met...

De Arnhorst

Erg positief! Netjes optijd bezorgd alles netjes verpakt met pakbon

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company en bedankt voor het mooie cijfer!
Klantenservice Marjo...

M. Bunschoten

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company M Bunschoten, wij zijn erg blij om te zien dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed.
Klantenservice Marjo...