Particulier

Duidelijke website, mooi aanbod, goede prijzen en snelle levering.

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Fijn om te lezen dat je aangeeft dat onze website duidelijk is, het aanbod mooi is, dat we goede prijzen hebben en een snelle levering. Hier zijn wij ontzettend blij mee.

Karol

(Bewerkt)

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Karola, wij zijn blij dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed.

A Boerstal

Sommige dingen zijn goed, sommige dingen vallen tegen,zijn minder goed

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Naar aanleiding van jouw beoordeling hebben wij per e-mail contact met je opgenomen, omdat wij het vervelend vinden om te lezen dat sommige producten je zijn tegen gevallen. Tot op heden hebben wij geen reactie van je ontvangen.

R. Hilbrands

Top

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company R Hilbrands!
Wij vinden het erg fijn dat je zo tevreden bent over Marjo Speelgoed. Hopelijk, tot ziens bij Marjo Speelgoed.
Met vriendelijke...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company R Hilbrands!

Oord

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw mooie beoordeling op Feedback Company.
Wat een mooi cijfer en fijn dat je zo tevreden bent over Marjo Speelgoed, hier zijn wij uiteraard erg blij mee.
Met vriendelijke...
Bedankt voor jouw mooie beoordeling op Feedback Company.

Monique

Prima product, snelle levering.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Monique!
Je geeft aan dat je tevreden bent over het product en de snelle levering. Daar zijn wij erg blij mee.
Hopelijk tot ziens, bij Marjo...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Monique!

Gerry Roeterdink/DaCostaschool

Prima ervaring. Goed geholpen. Keurig telefonisch contact gehad omdat er iets niet meer was.

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt en goed bent geholpen. Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed.

i Hofstee

Zeer snelle levering

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company I Hofstee.
Ontzettend fijn dat jullie tevreden zijn over de levering. Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed.
Met vriendelijke...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company I Hofstee.

Barbara Prince

Goed, spullen kwamen goed aan, kinderen veel plezier gehad, wel echt iets om buiten te doen!

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Barbara!
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Barbara!
Fijn om te lezen dat de spullen goed zijn aangekomen en dat de kinderen er veel plezier van hebben gehad. Dat is uiteraard erg belangrijk. Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed.

Cindy Lemmens

Positief en vlotte levering

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Cindy, erg fijn om te lezen dat je positief bent over Marjo Speelgoed en de vlotte levering.
Met...