Gert Van de Grint

Wat ik besteld heb snel en goed geleverd

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Gert. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering!

Dorien Van essen

Zeer goede bedrijf leuke prijzen voor het speelgoed en goede service

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Dorien!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons bedrijf, de prijzen en de service. Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed.
Met...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Dorien!

esther vlies

Prima op tijd bezorgt, leuk product!

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw mooie beoordeling op Feedback Company! Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed.

Ine de Vries

Fijne webshop, waar voor je geld en supersnel!
Een perfecte ervaring en ik ga er zéker vaker gebruik van maken.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Ine!
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Ine!
Ontzettend fijn dat je tevreden bent over onze webshop en je een perfecte ervaring met Marjo Speelgoed hebt. Daar doen wij het voor!

CIKC De Driester

Makkelijke site, vlotte levering

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de website en de levering!

Jenaplanschool De Blijberg

Prima!

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven!

(Bewerkt)

Nette levering

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Fijn om te lezen dat je blij bent met de levering. Echter erg vervelend dat de balletjes die je had ontvangen niet helemaal in orde waren. Wij hebben hierover contact met je opgenomen en het bedrag teruggestort.

Wil Boersma

In orde

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw mooie beoordeling op Feedback Company Wil, wat een mooi cijfer!

Kelly Coolen

Uitstekend, optijd geleverd en alles netjes verpakt. Goede website.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Kelly!
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Kelly!
Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en je geeft aan dat ook te zijn. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering, verpakking en de website. Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed.

School

Snelle service, scherpe prijzen