Prima collectie,snelle levering
Reactie Marjo Speelgoed:
Bedankt voor je beoordeling Jolanda!
Fijn dat de levering naar wens was en dat je jouw pakket snel in huis had. We hopen je gauw terug te zien op onze webshop!
Met vriendelijke...
Bedankt voor je beoordeling Jolanda!
Met vriendelijke...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Caroline!
Uiteraard houden wij graag rekening met voorkeuren. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over het mailcontact en de prijs...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Kim!
Wij zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent over de website, verzending en de service.
Hopelijk tot ziens, bij Marjo...
Bedankt voor je beoordeling op Feedback Company Patricia!
Fijn om te vernemen dat jouw pakket naar wens is geleverd. We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop!
Met vriendelijke...
Bedankt Anne voor je beoordeling op Feedback Company!
Met...
Bedankt voor de complimenten Anita!
Super fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en facturatie. Daar doen we graag ons best voor!
We zien je graag snel terug op...
Bedankt voor je beoordeling Belicia!
Erg leuk dat onze producten als cadeautje gegeven gaan worden. We hopen dat de cadeautjes in de smaak vallen!
Beste Marleen,
Bedankt voor je beoordeling!
Heel fijn om te vernemen dat je tevreden bent over je bestelling!
Nathalie
Klantenservice Marjo Speelgoed
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Marjolaine!
Erg fijn om te lezen dat jouw pakket snel geleverd is en dat je tevreden bent over onze website, bedankt!
We zien je graag snel...
Beste Simone,
Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze webshop en service!
Fijn dat je bij ons leuke cadeautjes voor een goede prijs hebt kunnen vinden.
We zien je graag...