M Mooren

Zeer plezierig! Ruim aanbod, mooie producten voor fijne prijs. Contact is snel, vriendelijk en behulpzaam.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company M Mooren!
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company M Mooren!
Wij vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons aanbod, producten en de prijs. Je geeft aan dat het contact snel, vriendelijk en behulpzaam verloopt, daar worden wij blij van!

Wendy Pierik

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Wendy!
Goed om te lezen dat jouw pakket snel geleverd is, hier doen wij ons uiterste best voor.
Hopelijk tot ziens, bij Marjo...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Wendy!
Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed!

Monique van Erp

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Monique!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed, daar zijn wij blij mee.
Hopelijk tot ziens, bij Marjo...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Monique!

Dhr. Luc De Geyndt

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Luc, erg fijn om te horen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed!

Ellen

Top service!

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Ellen. Wij zijn erg blij dat je zo tevreden bent over onze service!
Met vriendelijke...

jes vriens

Positief

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Jes en super fijn om te lezen dat je tevreden bent!
Klantenservice...

J.P.A. Leeuwen

Origineel

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company J.P.A. Leeuwen!
Leuk om te lezen dat je Marjo Speelgoed als 'origineel' beschrijft. Hier doen wij uiteraard ons uiterste best voor.
Wat...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company J.P.A. Leeuwen!
Wat betreft jouw feedback over het minimumbedrag voor de verzendkosten, kan ik je aangeven dat onze prijzen afgestemd zijn op grote aantallen. Dit is één van de redenen waarom we de prijzen relatief laag kunnen houden. Hierdoor hebben wij het minimumbedrag voor gratis verzending op €99,- ingesteld.
Hopelijk tot ziens, bij Marjo Speelgoed!

Peggy Matthews-Brzozowski

Prima!

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Peggy, erg fijn om te lezen dat je tevreden bent!
Klantenservice Marjo...

Laura Kurvers

Duidelijke site en snel bezorgd

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Laura!
Je geeft aan dat je onze website duidelijk vindt en dat jouw bestelling snel is bezorgd. Dat vinden wij heel fijn om te horen....
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Laura!

E Toth

Zeer prettig, persoonlijk en snelle, goede product levering.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company, E. Toth!
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company, E. Toth!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed en onze levering en producten als snel en goed ervaart. Dat vinden wij erg belangrijk!