joost Van der Velden

Super!

A Loeffen

Snel geleverd

E Dorder

Mijn eerste aankoop gedaan en het bevalt mij uitstekend.

karin koelewijn

Heel behulpzaam, en meedenkend

An Van Mol

Bestelling w niet geleverd binnen afgesproken termijn en zelf niet binnen de werkweek.

Reactie Marjo Speelgoed:

Beste An,

Beste An,

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat de bezorging van jouw pakketje zo lang op zich heeft laten wachten. Inmiddels zie ik dat het pakketje bij je is bezorgd en dat heb je ook bevestigd.

Vorige week hebben wij al samen contact gehad over de bezorging en heb ik je aangegeven dat het pakketje vertraging heeft opgelopen bij de pakketdienst. Het pakketje is op tijd bij ons de deur uitgegaan, maar wij hebben helaas geen invloed op de pakketdienst. Uiteraard hadden wij er anders graag wat aan gedaan.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen wij dit graag.
Klantenservice Marjo Speelgoed

K. Romkema

Prima geholpen en snel geleverd

De Bruyn

Ik bestelde 4 paraplu’s en er werd maar 1 doorgegeven. Dit heb ik 3 x geprobeerd.

Reactie Marjo Speelgoed:

Beste Els,
Beste Els,
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat het bestellen niet helemaal goed is gegaan. Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad en wanneer er iets niet goed gaat met bestellen, mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen, zodat wij met je kunnen kijken naar een oplossing.
Wij hebben je aangeboden alsnog de benodigde paraplu's toe te sturen zonder verzendkosten, echter heb je aangegeven deze niet meer nodig te hebben.
Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij het graag!
Klantenservice Marjo Speelgoed

J Vroone-Hoos

Zeer snelle levering. Goed product.

JJ

Goed en vlot geregeld