S De Veld

Levering was snel. Producten zelf zijn matig

Beste S De Veld,

Beste S De Veld,

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Wat vervelend om te vernemen dat je bent geschrokken van de maten. Wij proberen de producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Heb zojuist de producten die je hebt besteld gecontroleerd en de afmetingen staan wel op onze website.
Uiteraard mogen de producten waar je het niet mee eens bent geretourneerd worden mits ze nog in originele staat zijn. Je mag dit dan kosteloos naar ons antwoordnummer retourneren. Je hebt aangegeven al te zijn begonnen met knutselen en de producten niet te willen retourneren.
Mochten er in de toekomst vragen zijn over een product of mochten wij je ergens mee kunnen helpen dan horen wij het graag.

C.R.M. Alkemade

Probleem is wel dat de blokken omschreven worden als Nopper blokken maar het niet zijn en ook niet op de echte Nopper blokken passen behalve aan de zijkant

Beste C R M Alkemade,
Beste C R M Alkemade,
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Wat vervelend om te horen dat de nopper blokken niet passen op de echte nopper blokken. Wij hebben deze algemene beschrijving gebruikt zodat het product herkenbaar is. Wij waren in de veronderstelling dat deze nopper blokken zouden passen op de echte nopper blokken. Onze excuses hiervoor! Wij gaan dit zeker verder uitzoeken.
Wij hebben je aangeboden de bestelling gratis te retourneren, echter heb je aangegeven het product alsnog te willen houden.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen wij het graag.

DBH Ploum

Goede kwaliteit, snelle goede service.

B Messing

Heel fijn geholpen en mooi product

H Modderkolk Heijnekamp

Mooie artikelen zoals beschreven,snelle levering en voordelig

J Van Zutphen

Bestellen verliep soepel echter had ik bellenblaas besteld en hebben deze gelekt in de doos dus ik had een aantal bijna lege bellenblaasjes

Beste J Van Zutphen,
Beste J Van Zutphen,
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Wat goed om te horen dat het bestellen goed ging. Echter ontzettend vervelend dat er bellenblaasjes hebben gelekt. Je mag hier uiteraard altijd contact over opnemen zodat wij met je mee kunnen kijken naar een oplossing. Hoeveel bellenblaasjes hebben er gelekt?
Wij hebben hierover per e-mail contact met je proberen op te nemen. Wij zien je reactie graag tegemoet, zodat wij met je kunnen meekijken naar een oplossing.

Femke le Grand

Prima. Snelle levering en goede communicatie

Anita Westendorp

Prima keuze prima bezorging